Demi Moore, imagini emoționante de la ziua de naștere a lui Bruce Willis: „Te iubesc”

Familia lui Bruce Willis îi sărbătorește ziua specială cu dragoste, râsete și o serenadă de ziua lui! În onoarea celei de-a 68-a aniversări a lui Willis, duminică, 19 martie, fosta soție Demi Moore a postat pe Instagram un video de acasă în care familia, inclusiv soția sa, Emma Heming Willis, și copiii săi, cântă „La mulți ani” și oferă un desert cu lumânări.

Bruce Willis a părut încântat de melodie, zâmbind și gesticulând în aer în timp ce familia sa îl aclama. Apoi a suflat în lumânările aniversare în aplauzele entuziaste.

„La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru iubire și urările calde, cu toții le simțim “, a scris Demi Moore în dreptul videoclipului.

Videoclipul de la celebrarea de duminică este primul pe care familia l-a postat cu el de când au împărtășit diagnosticul de demență frontotemporală al actorului.

bruce-willisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Când familia a dezvăluit diagnosticul de FTD al lui Bruce Willis luna trecută, au spus într-o declarație de grup:

„Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. A însemnat enorm să vedem că acest sentiment de grijă a avut un ecou pentru el și pentru noi toți. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină”, au încheiat ei, scrie People.

Demența fronto-temporală este un termen general pentru un grup de afecțiuni cerebrale care amenință lobii frontali și temporali ai creierului. Aceasta înseamnă că părți ale acestor lobi se atrofiază, iar micșorarea acestor zone poate provoca probleme de vorbire, probleme emoționale și schimbări de personalitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete