Demi Moore a dezvăluit identitatea bărbatului care a violat-o la doar 15 ani

La sfârșitul lunii septembrie, actrița Demi Moore (56 de ani) a fost invitată în cadrul show-ului TV Good Morning America, cu o zi înainte ca memoriul ei Inside Out să fie lansat (24 septembrie).

În timpul interviului, Demi a povestit cum, la doar 15 ani, a fost violată. Actrița i-a mărturisit jurnalistei Diane Sawyer că, la acea vreme, violatorul i-ar fi spus: „Cum te simți știind că ai fost prostituată de propria mamă pentru 500 de dolari?”.

Întrebată de prezentatoare dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus „nu”.

„În sufletul meu, nu cred că a fost o tranzacție directă”, a explicat Demi Moore. „Dar i-a oferit bărbatului acces și m-a pus în pericol.”

Demi Moore a dezvăluit identitatea bărbatului care a violat-o la doar 15 ani

Bărbatul, care primise cheia casei de la mama ei, era un prieten de familie de origine greacă, Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles.

Acesta a murit în anul 1997, la vârsta de 68 de ani, potrivit Daily Mail. „Numele lui real era Basil, iar porecla a fost mereu Val.

A fost partenerul meu încă din anul 1974. Era tăcut. Avea foarte mulți bani”, a declarat George Germanides, fost partener de afaceri al bărbatului, pentru publicația The Sun.

George Germanides susține că nu știe dacă Basil Doumas a abuzat-o sexual pe Demi Moore.

S-a mutat de nu mai puțin de 30 de ori în copilărie

În restul interviului, Demi și-a descris copilăria ca fiind „colorată”. În același memoriu, actrița povestește despre cum ambii ei părinți s-au luptat cu alcoolismul, crescând-o într-un mediu încărcat cu infidelitate și certuri aprige.

Mai târziu, actrița mărturisește și că tatăl pe care l-a iubit nu îi era părinte biologic. „După ce am aflat acel lucru, am concluzionat că nu eram dorită și că nu meritam să fiu acolo”, a explicat Demi.

Actrița s-a mutat de nu mai puțin de 30 de ori în copilărie. Tatăl ei vitreg, Danny Guynes, s-a sinucis în anul 1980, iar actrița s-a împăcat cu mama ei înainte ca aceasta să se stingă din viață în 1998.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Demi Moore a pierdut o sarcină în timpul mariajului cu actorul Ashton Kutcher. Actrița alesese și un nume pentru fiica ei

Ashton Kutcher, dezvăluiri incredibile despre divorțul de actrița Demi Moore. Ce a făcut actorul imediat după despărțire?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete