Demi Lovato, dezvăluiri despre cum se simte când face dragoste cu iubitul său

Demi Lovato a dezvăluit cum se simte atunci când face dragoste cu iubitul său, muzicianul Jute$.

„Cred că, pentru că ești atât de prezentă încât nu te gândești la ceea ce este de fapt ca realitate. Ceea ce îți întunecă judecata pe tot parcursul restului zilei, sau cel puțin așa este pentru mine. Nu este așa pentru toată lumea”, a împărtășit cântăreața într-un episod al podcastului „LadyGang”, scrie Page Six.

Artista, în vârstă de 31 de ani, se întâlnește cu muzicianul Jute$, al cărui nume real este Jordan Lutes, din vara anului 2022.

Într-o postare pe Instagram din martie, în care îi sărbătorea ziua de naștere, Lovato a spus că “nu ar putea fi mai îndrăgostită” de iubitul ei “superb, amuzant, sexy și talentat”, în vârstă de 32 de ani.

„Am așteptat toată viața să te găsesc și abia aștept să sărbătorim încă multe alte zile de naștere împreună. Ești un vis devenit realitate și sunt atât de recunoscătoare să te numesc a mea”, a adăugat vedeta, mai notează sursa citată anterior.

Demi Lovato nu s-a ferit niciodată să divulge detalii personale despre viața ei, fie că este vorba despre viața ei sexuală sau despre luptele cu abuzul de substanțe.

Chiar săptămâna trecută, Lovato a recunoscut că și-a depășit “problemele cu tații” după ce s-a întâlnit cu bărbați mai în vârstă, inclusiv cu fostul Wilmer Valderrama, în vârstă de 43 de ani.

„Pot spune cu încredere că problemele mele cu tata nu mai sunt ceva ce se află în mine”, a declarat fosta actriță de la Disney Channel în cadrul emisiunii „Howard Stern Show” de la SiriusXM.

Ea i-a spus sportivului că și-a găsit sufletul pereche în Lutes, care a scris mai multe cântece pe albumul ei “Holy Fvvck”, și că speră să se căsătorească cu el într-o zi.

„Există acest parteneriat acolo care este atât de magnetic și modul în care râdem împreună. Este pur și simplu non-stop”, a explicat ea.

„Cred că dacă poți găsi pe cineva care te face să te simți în siguranță, de care ești atât de atras, cu care râzi în mod constant, aceasta este formula unei relații cu adevărat minunate.”

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete