Delia, motivul pentru care ar refuza să meargă la Asia Express: „Aș intra în pământ de rușine cu…”

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Dincolo de cariera muzicală de excepție, aceasta are de foarte mulți ani diverse proiecte la Antena 1 în calitate de jurat la diverse emisiuni.

Invitată într-un podcast, Delia a mărturisit că este fană a emisiunii „Asia Express' însă nu ar participa. Motivul? Ei bine, se pare că pe artistă au dezgustat-o câteva scene pe care le-a urmărit în ultimul sezon.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!', a declarat Delia în podcastul moderat de Codin Maticiuc.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că nu agreează ideea de a se dezbrăca în fața camerelor de filmat și singura persoană alături de care ar merge ar fi soțul ei, Răzvan Munteanu. Acesta nu-și dorește, prin urmare, o participare a cântăreței la emisiunea „Asia Express' este exclusă.

„Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică de câini.

Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci', a mai spus artista.

Delia, motivul pentru care nu a devenit mamă

Delia a fost multă vreme agasată de întrebarea „Când faci un copil?'. Motiv pentru care a mărturisit că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil, deși este absolut îndrăgostită de cei doi nepoți de la sora sa, Oana.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult', a declarat Delia în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete