Delia Matache, însărcinată? Mesajul cu subînțeles pe care i l-a lăsat Horia Brenciu de ziua ei

În acest weekend, Delia Matache și-a aniversat ziua de naștere alături de familie, dar și de cei dragi. Pentru că este o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare, mulți fani, dar și colegi i-au urat cele mai bune gânduri.

Unii dintre ei, Mihai Bendeac și Antonia au încântat-o pe jurata de la „X Factor' cu urări speciale, însă Horia Brenciu a aruncat o bombă care i-a pus pe fani pe gânduri. Cântărețul a postat o fotgrafie alături de frumoasa Delia alături de un mesaj special.

Pe lângă urările clasice, Horia Brenciu pare nerăbdător să știe când anume Delia își va strânge prietenii să cânte la botezul copilului ei.

„Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?', a scris Horia Brenciu pe Instagram.

Delia este una dintre vedetele ai căror fani, dar și familie așteaptă vestea sosirii unui bebeluș. Cu toate acestea, celebra artistă în vârstă de 39 de ani a declarat că nu se simte încă pregătită să devină mamă și momentan, se bucură de rolul de mătușă, sora sa având deja doi copilași, iar Delia își petrece destul de mult timp în preajma lor.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului', declara Delia acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete