Delia, mămică pentru prima oară? Anunțul a fost făcut chiar de ea

De câțiva ani buni, Delia se află pe culmile succesului și continuă să urce. Multă vreme, soțul ei, Răzvan Munteanu, i-a fost impresar, iar acest lucru s-a observat în realizările sale muzicale.

Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor privată. Cu toate acestea, Delia a început să fie agasată de clasica întrebare „Când faci un copil?’. Ei bine, faimoasa cântăreață a făcut o declarație care i-a lăsat mască pe colegii săi de la „iUmor'.

Toți cei din jurul ei așteaptă marea veste, însă la fel de bine știu că Delia este pusă mereu pe glume.

'Sunt însărcinată!', le-a zis Delia celorlalți jurați de la emisiunea difuzată de Antena 1. Mihai Bendeac a reacționat imediat și șocat a întrebat-o 'Ești însărcinată?'. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară și cu un zâmbet larg pe față a zis din nou: 'Am un bebe'. Colegii săi au continuat discuția, Bendeac spunând: 'Adică Matache nu o să mai fie Matache', iar Şerban Copoţ a adăugat: '(Ma)Matache'. Întreaga conversație se poate vedea în ediția de sâmbătă.

Delia 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Rămâne de văzut care este adevărul, însă până atunci Delia se bucură nespus de mult de nepoții ei de la soră.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei’, declara Oana acum ceva timp, pentru Click!.

În ultimii ani, întrebarea legată de maternitate a devenit aproape agasantă pentru artista în vârstă de 39 de ani. Aceasta mărturisea acum ceva timp că pare a fi parte din cultura românească și venind insistent s-ar putea să îi producă o ușoară confuzie.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic’, a declarat Delia pentru Adevărul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete