Delia „jignită” de sora mai mică. „Drogato! Ți-au luat banii mințile!!!”

La prima vedere, relația dintre Delia și sora ei mai mică, Oana, pare numai lapte și miere. În ultima vreme, însă, apar tot mai multe situații în care artista este pusă la zid de Oana. Ne amintim de momentul IUmor în care blonda îi „mulțumește' mult mai celebrei ei surori pentru eșecul din cariera solo. „Datorită ei, eu nu am o carieră solo', a spus, mai în glumă, mai în serios, Oana.

Delia „jignită' de sora mai mică. „Drogato! Ți-au luat banii mințile!!!'

Ceea ce părea un mișto făcut de dragul audienței, pare să se fi dezvoltat într-un joc periculos al orgoliilor. Oana lovește din nou pe Instagram, cu un comentariu acid la adresa Deliei care nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, din punctul de vedere al sănătății. „Drogato! Ți-au luat banii mințile'. Ce se întâmpla, de fapt? Răpusă de o viroză serioasă, Delia s-a filmat în timp ce făcea aerosoli, iar video-ul l-a postat pe contul ei de Instagram.

Conform Libertatea, pare-se că această bombă cu ceas ticăie între cele două surori Matache de ceva vreme. În urmă cu 8 ani, atunci când Oana începuse să scoată capul în showbizz-ul românesc, Delia pare să-i fi tăiat aripile. Oana lansase atunci piesa „Finally' pe care încerca să o promoveze, însă la momentul acela Delia a sfătuit-o să renunțe la ideea unei cariere solo, căci showbizul și industria muzicală din România nu sunt de ea.

Rămâne de văzut dacă sora Deliei va confirma, dacă a moștenit și ea o voce impresionantă precum sora ei deja celebră sau dacă și destinul ei o va îndrepta către zona destul de aventuroasă a showbiz-ului românesc. Până una alta, nu sunt singurele surori care, orbite de gelozie și faimă, au uitat că au în vene același sânge….

Foto: Facebook

Citește și:

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Alina Pușcaș, experiență neplăcută cu primul pediatru al fiului ei Alexandru: „A făcut hematom și a avut o durere extraordinară timp de aproape 7 zile'

Întinerește pe zi ce trece! Anca Turcașiu și-a schimbat look-ul și e de nerecunoscut!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete