Deea și Dinu Maxer au copii de pus pe coperta revistelor!

Deea și Dinu Maxer sunt părinții mândri ai unui băiat și ai unei fețite de un an și jumătate. Formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbizul românesc și postează imagini în familie ori de câte ori au ocazia.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din industria muzicală. Sunt împreună de peste 15 ani și au împreună doi copii. Andreas, la 10 ani, le calcă pe urme părinților și are deja propriile concerte pentru copii. În ceea ce o privește pe mezina familiei, Maysa, ea are un an și jumătate, și îi încântă pe cei din jur cu zâmbetul lor cuceritor.

Este, pentru mine, femeia perfectă

Deși între Deea și Dinu Maxer există o diferență de 16 ani, aceasta nu se simte. Într-un interviu acordat revistei „Click' acum un an, artistul i-a făcut o declarație frumoasă soției. A spus că aceasta „este o femeie frumoasă și inteligentă. Frumoasă, asta vede toată lumea, și inteligentă fiindcă a reușit să țină un bărbat lângă ea, de 15 ani suntem împreună, în curând aniversăm 12 ani de căsătorie și ține familia. Este pentru mine femeia perfectă! Noi am scris o piesă pentru botezul Maysei și am lansat-o deja având în vedere că a trebuit amânat botezul, Dacă ai băiat și fată. Este piesa noastră de suflet și acolo descriem sentimentul unic să fii tată de băiat și fată.'

Iar povestea lor de iubire și de familie este cu atât mai profundă cu cât Dinu Maxer nu și-a dorit să fie părinte. O dramă din familie, plus divorțul părinților au fost argumente suficiente pentru ca el să-și impună să nu devină tată. Asta până la apariția Deei în viața lui.

Vacanță pe litoral

În ultimii ani, familia Maxer și-a petrecut vacanțele la mare, în cadrul unui hotel cu care au încheiat și un contract pentru concerte.  „Noi nu venim la mare și ne îmbogățim, cum crede probabil lumea, în schimb condițiile de aici ne fac să ne simțim extraordinar și să conteze mult ceea ce trăim aici', a explicat artistul în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Codin Maticiuc, declarație neașteptată despre partenera lui

Foto: Instagram

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete