Declarațiile unui preot despre Lidia Buble și Elena Gheorghe: „Nu sunt mulțumiți de copiii lor”

În lumea muzicală românească există două cunoscute cântărețe ale căror tați slujesc în biserică. Este vorba de Lidia Buble și Elena Gheorghe. Multă lume le-a criticat alegerile, însă un preot din București le ia apărarea.

Lidia Buble provine dintr-o familie de penticostali din Deva și multă vreme a fost judecată din cauza faptului că a plecat din sânul familiei pentru a urma o carieră muzicală. Ba mai mult decât atât, ea a avut o relație cu un bărbat divorțat deși este fiica de pastor și multă vreme s-a speculat că ea ar fi fost vinovata căsniciei destrămate, ceea ce ar încălca principiile familiei de credincioși.

Artista a mărturisit acum ceva vreme că i-a fost teamă de gura lumii, mai ales că tatăl său era sunat de enoriași și nu numai și îi spuneau că au văzut-o la televizor, considerând acest lucru un păcat. Din această cauză, Lidia Buble a suferit foarte mult, iar stresul și-a pus amprenta pe sănătatea ei.

„Mi-era frică de cei din comunitate, dacă o să mă judece și știu că l-am sunat pe Adi Sână că voiam să scoată piesa. De fiecare dată când vedeam că sună telefonul și sunt ai mei mă gândeam că au aflat. A venit și momentul adevărului și i-am spus și tatălui meu. El m-a întrebat dacă sunt mândră de ce am făcut, că am plecat din casa Domnului pentru lumea asta, iar apoi l-am întrebat dacă a ascultat mesajul piesei. „E frumoasă piesa, dar nu e pentru tine lumea asta', mi-a spus el. Tata primea zilnic telefoane de la oamenii bisericii și îi spuneau că mă vedeau la TV, iar ei consideră asta ca fiind păcat. Mă stresa foarte mult acest lucru, am ajuns să slăbesc mult', a mărturisit ea, pentru Kanal D.

De asemenea, Elena Gheorghe și-a urmat propriul drum și a reușit să-și construiască o frumoasă carieră în domeniul muzical, deși tatăl său este preot în Clinceni.

Părintele Mirea Vîrtejanu, de la Biserica 'Acoperământul Maicii Domnului', din București, a sărit în sprijinul celor două artiste și a declarat că fiecare dintre noi avem dreptul să alegem singuri ceea ce vrem să facem. Cei din jur ar trebui să-și vadă propria ogradă și să nu judece pe nimeni.

„Nu toți băieții preoților trebuie să devină preoți, și nici fetele lor să devină preotese. Dar, în general, părinții nu sunt de acord cu copiii lor. Vor ca ei să se facă ceva, doctori sau profesori, însă copiii lor au poate aplicare pentru altă meserie. Cei care judecă nu sunt mulțumiți de fapt de copiii lor. Dumnezeu ne-a lăsat două căi, a binelui și a răului, fiecare alege. Nu trebuie să judecăm pe nimeni. Ce dacă este fiică de preot și cântă? Să ne vedem de familiile noastre, de bârna din ochii noștri', a declarat slujitorul Domnului pentru ego.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete