Declarațiile lui Shift și ale lui Connect-R după ce au părăsit competiția Asia Express: „Am fost mai aproape de…”

Trei săptămâni au rezistat Connect-R și Shift, iar acum au făcut primele declarații despre întreaga lor experiență. Amintim faptul că Alexandra Ungureanu și mama sa au fost primele concurente care au părăsit cursa plină de experiențe inedite de pe Drumul Împăraților din emisiunea Asia Express. 

Connect-R și Shift au fost eliminați în urma voturilor celorlalți concurenți. Celelalte echipe care au luptat pentru ultima șansă au fost Cosmin Natanticu și Eliza, Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Cursa a fost una extrem de strânsă, însă cei doi artiști au ajuns ultimii la Irina Fodor. De asemenea, piatra care ar fi putut să le asigure continuarea competiției a fost roșie, fiind „biletul' lor de întoarcere în România.

Shift le-a oferit fanilor săi posibilitatea de a-i adresa întrebări despre tot ce s-a întâmplat în Asia Express printr-o sesiune de „Întrebări și răspunsuri' pe Instagram. Acesta a mărturisit că experiența trăită alături de Connect-R l-a făcut mândru și este mulțumit că a adus zâmbetul pe față multor telespectatori.

„Suntem recunoscători că am reușit să vă facem să râdeți și că ne-ați susținut pe tot parcursul la Asia Express', a declarat Shift pe Instagram.

Toată aventura trăită pe Drmul Împăraților va fi descrisă într-o piesă pe care cei doi artiști o vor lansa în curând, acesta fiind surpriza lor pentru toți cei care i-au susținut. Melodia se va numi „Mamă, plec departe'.

Connect-R a mărturisit că cele trei săptămâni l-au adus mult mai aproape de Dumnezeu decât ar fi crezut.

„Mi-am adus aminte motivul pentru care am venit aici și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni', a declarat Connect-R imediat după eliminare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete