Declarațiile lui Cabral după 14 ani de relație cu Andreea Ibacka: „Mi-e dor de nevastă-mea, de vocea ei, de ironiile ei”

Cabral și Andreea Ibacka au o relație de 14 ani de zile. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii, Namiko și Tiago. Acum, cei doi îndrăgostiți sunt departe unul de altul, el în Republica Dominicană, ea în România.

Prezentatorul e acum la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici', din Republica Dominicană. O perioadă a fost acolo și Andreea Ibacka cu copiii lor, însă s-au întors în țară. Cabral, îi duce acum dorul soției, pe care a și lăudat-o într-o postare pe Facebook.

Sunt în mașină cu Catalin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea. Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi.

Dar mie mi-e dor de „otră' a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut', a dezvăluit prezentatorul.

cabral-singur-in-republica-dominicanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Ibacka și Cabral nu mai dorm împreună de 4 ani

Invitată în emisiunea „La Măruță', actrița a dat detalii din căsnicia ei cu prezentatorul de la PRO TV. Atunci când mai apucă să doarmă împreună, Andreea a stabilit niște reguli pe care soțul ei trebuie să le respecte. „Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste.

E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala', a spus Andreea Iback la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete