Declarații TULBURĂTOARE făcute de văduva lui Mihai Constantinescu: „Mihai mi-a spus…”

Mihai Constantinescu

Văduva lui Mihai Constantinescu face declarații tulburătoare la mai bine de jumătate de an de la dispariția artistului.

„L-am visat pe Mihai! L-am visat așa cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult', a declarat văduva lui Mihai Constantinescu, duminică, la Antena Stars.

Pe 29 octombrie 2019, după o comă de 5 luni de zile, Mihai Constantinescu a decedat. Artistul avea 73 de ani, iar de 25 de ani trăia o poveste de dragoste cu mai tânăra sa colegă de breaslă, Simona Secreier.

Declarații TULBURĂTOARE făcute de văduva lui Mihai Constantinescu

Astăzi, la mai bine jumătate de an de când s-a stins îndrăgitul actor, soția lui declară cu lacrimi în ochi: „Regret că nu am reușit să facem un copil. Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine', a mai precizat Simona la Antena Stars.

Mihai Constantinescu și soția lui Simona

Mihai Constantinescu și soția lui Simona

Chiar dacă s-au iubit mai bine de 25 de ani, căsătoriți legal au fost doar 2 ani. Nunta, care a avut loc în vara lui 2017, a fost una decentă și restrânsă.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută', povestea Mihai Constantinescu, cu doar un an si jumătate înainte să moară.

Profesor de sport la bază, Mihai Constantinescu rămâne în istoria culturii muzicale din România datorită slagărelor pe care le-am compus, dar și cântat. Nu este român care să nu fi ascultat vreodată „O lume minunată, „Vitezomanul Gică, „Un zâmbet, o floare, „Anotimpuri, „Câinii Vagabonzi, „Sus în deal, „Ad-o, vântule, înapoi!, „O dimineaţă în culori, cu parfum de tei şi flori sau „Maria, piesă cântată în duet cu Anastasia Lazariuc.

Credit foto: Revista Avantaje

Fiul Eugeniei Șerban seamănă leit cu tatăl lui…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete