Declarația mamei atacatorului de la școala elementară Robb din Texas: „Nu a fost o persoană…”

Mama atacatorului de la școala elementară Robb a dezvăluit când a avut loc ultima întâlnire cu tânărul de 18 ani.

Adriana Reyes a vorbit cu fiul ei, Salvador Ramos, lunea trecută, când i-a făcut cadou o felicitare și un animal de pluș Snoopy.

Ea a spus că a fost „surprinsă' să afle că fiul ei a fost implicat în atacul îngrozitor din Uvalde, Texas, care a luat viața a 21 de persoane, inclusiv 19 copii.

„Fiul meu nu a fost o persoană violentă. Sunt surprinsă de ceea ce a făcut. Mă rog pentru acele familii. Mă rog pentru toți acei copii nevinovați”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Adriana Reyes se află la spital, unde mama ei, Celia Gonzalez, în vârstă de 66 de ani, își revine după ce a fost împușcată în față de Ramos. Polițiștii spun că apoi și-a continuat furia la școala primară.

Ea a spus că nu înțelege de ce Ramos și-a atacat bunica, dar a spus că ea și surorile ei vor continua să aibă grijă de aceasta până când ea se va întoarce acasă.

De asemenea, mama atacatorului a respins zvonurile că ea și fiul ei ar avea o relație toxică, spunând: „Am avut o relație bună cu el. S-a închis în el, nu avea mulți prieteni'.

De ziua lui, Ramos a cumpărat două puști de asalt AR-15 și s-a lăudat cu ele pe rețelele de socializare. Bunicul său, Rolando Reyes, în vârstă de 74 de ani, a spus că familia habar nu avea despre cumpărăturile lui.

Bunicul lui Ramos a mai spus că nepotul său era un „adolescent liniștit' care petrecea adesea timp singur în dormitorul lui.

“Nu știam că are arme. Dacă aș fi știut, aș fi raportat-o”, a declarat Rolando Reyes pentru ABC News.

Bunicul lui Ramos a spus că anul trecut, adolescentul „nu a mers la școală' și nu a absolvit.

„Am încercat să vorbesc cu el, dar copiii din ziua de azi cred că știu totul. Era foarte tăcut, nu vorbea foarte mult', a spus Rolando Reyes.

El a adăugat că Ramos a venit să locuiască la bunicii săi după ce s-a certat constant cu mama lui.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri