Declarația fiicei lui Johnny Depp, Lily-Rose, referitoare la procesul cu Amber Heard

Viața privată a lui Johnny Depp a fost în centrul atenției pe fondul procesului său în desfășurare cu fosta soție Amber Heard.

Interesul public intens în jurul perechii îi afectează nu numai pe Johnny și Amber, ci și pe cei dragi, inclusiv pe cei doi copii ai lui Johnny, fiica Lily-Rose, 22 de ani, și fiul Jack, 20 de ani.

Celebra familie vorbește rar una despre cealaltă în interviuri, în ciuda faptului că Lily-Rose a călcat pe urmele tatălui ei. Și, deși nu a emis niciodată o declarație directă cu privire la afirmațiile lui Amber de abuz, ea a lăsat să se știe ce simte despre tatăl ei. Într-o postare pe Instagram, ștearsă de atunci, în 2016, ea și-a apărat tatăl când vestea despre acuzațiile lui Amber a apărut pentru prima dată.

„Tatăl meu este cea mai dulce și mai iubitoare persoană pe care o cunosc, nu a fost decât un tată minunat pentru mine și pentru fratele meu mai mic și toți cei care îl cunosc ar spune același lucru', a scris ea alături de o fotografie cu ea și tatăl ei.

Într-adevăr, relația ei cu Johnny Depp rămâne puternică. La începutul procesului său pentru defăimare, în aprilie 2022, actorul și-a exprimat că simte nevoia să „șteargă dosarul' de dragul lui Lily-Rose și al fiului Jack.

„Din moment ce știam că nu există niciun adevăr, am simțit că este responsabilitatea mea să mă susțin nu numai pentru mine în acea situație, ci și pentru copiii mei, care la acea vreme aveau 14 și 16 ani', a spus el despre acuzațiile de abuz ale lui Amber, scrie Hello Magazine.

Între timp, relația lui Lily-Rose cu Amber a fost recent adusă în atenție, Johnny dezvăluind că fiica lui a ales să nu participe la nunta lor.

„Fiica mea Lily-Rose nu a venit la nuntă. Ea și doamna Heard nu au fost în relații deosebit de grozave, din mai multe motive', a spus actorul din Pirații din Caraibe în timpul mărturiei sale în instanță.

Este în contradicție cu remarcile lui Amber, care a insistat că între ele există o legătură strânsă.

Ceea ce este foarte clar este că Johnny își adoră fiica. „Lily este una dintre cele mai inteligente ființe umane pe care le-am întâlnit vreodată. Orice ar face ea, dacă are nevoie de vreun sfat, sunt acolo pentru ea. Copiii vor lua propriile decizii, dar cred că singurul lucru pe care îl poți face ca părinte este să oferi sprijin. Și eu o fac', a spus el pentru Daily Mail în 2015.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete