Decizie uimitoare a cunoscutei Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres

Faimoasa prezentatoare TV americană Ellen DeGeneres și-a uimit  fanii în ediția de miercuri a emisiunii „The Ellen DeGeneres Show'. Aceasta a ținut un monolog emoționant despre decizia pe care cu greu a luat-o.

În cadrul emisiunii pe care o găzduiește, carismatica prezentatoare Ellen DeGeneres a anunțat că următorul sezon al emisiunii va fi ultimul. Mai exact, este vorba despre sezonul cu numărul 19 al uneia dintre cele mai longegive emisiuni din industria divertismentului american. Toate vedetele internaționale au acceptat, de-a lungul timpului, invitația de a participa la această emisiune și de a ieși din propriile zone de confort.

Prezentarea, plină umor, carismă și autoironie, a reușit de nenumărate ori să obțină declarații în exclusivitate. A încercat să-și pună invitații în lumini noi. Și, nu în ultimul rând, a mizat pe latura de comediant, care a și lansat-o
în show bussines.

2020, anul scandalurilor pentru Ellen DeGeneres

În același timp, faimoasa prezentatoare a trebuit să facă față anul trecut unor acuzații grave din partea unor invitați. Aceștia susțineau că DeGeneres creează un mediu de lucru toxic, cu reguli stricte, considerate uneori absurde. În plus, un nou scandal a explodat în jurul emisiunii prezentate de acasă în perioada carantinei și a lipsei de comunicare cu angajații ei.  S-a ajuns chiar la o investigație internă privind întreaga sa echipă de producători.

„Am aflat cu această ocazie că au avut loc lucruri care nu trebuiau să se întâmple și vreau să-mi cer scuze persoanelor care au fost implicate', avea să declare DeGeneres în cadrul emisiunii. Însă chiar și așa succesul emisiunii nu a mai ating maximum de altădată.

„Acum doi ani am semnat un contract pentru încă trei sezoane. Mereu am simțit în adâncul inimii că sezonul 19 va fi ultimul', a declarat DeGeneres în emisiunea de marți. „Adevărul e că mereu am încredere în instinctul meu. Iar acesta mi-a spus că sezonul 19 va fi ultimul. Comedian fiind, am înțeles întotdeauna importanța sincronizării. Cu toate seriozitatea, chiar simt că următorul sezon este cel mai bun moment să închei acest capitol uimitor', a mai spus prezentatoarea.

Citește și:

Vedete care au aceeași vârstă. Care arată mai bine?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete