Decizia radicală luată de Anamaria Prodan: „Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer”

Anamaria Prodan, care e în divorț de Laurențiu Reghecampf, plănuiește să se mute definitiv din România. Ea are și cetățenie americană și, în plus, acolo locuiesc și cele două fiice ale ei.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a dezvăluit că are cetățenie americană, așa că oricând s-ar putea duce să locuiască acolo. Și în Emiratele Arabe Unite s-ar putea stabili. „Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi', a spus Anamaria Prodan.

Spune că plecarea din România se va întâmpla imediat după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, va termina școala,. Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară'.

anamaria-prodan-decizie-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ce stadiu e divorțul cu Laurențiu Reghecampf

Înainte de Paște, avocații celor doi s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, acolo unde au decis să le propună clienților lor o întâlnire pentru o încheiere amiabilă a procesului.

Avocații lor au oferit un interviu la Prima TV unde au dezvăluit ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

Avocat Anamaria Prodan: Avem un următor termen pe 13 mai, s-a făcut un pas înainte vizavi de probe. Se vor face anchetele sociale la soți și vedem după ce se va întâmpla. Suntem în parametri normali ca să spunem așa. Instanța își face treaba, noi ne facem treaba, mergem înainte.

Avocat Laurențiu Reghecampf: Totodată am făcut un pas înainte, zic eu, cu colegul avocat. Să stabilim în principiu o întâlnire, dacă și părțile își vor dori și să încheiem amiabil. Vom vedea, noi propunem, e dreptul lor să accepte sau să refuze, săptămâna viitoare ne vom întâlni și vom vedea ce iese. Toți pierdem.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după aproximativ 15 ani de căsnicie. Au împreună un băiețel, pe Laurențiu jr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete