DECALOGUL AVANTAJE: Ai vrea să plouă cu…. Ce-a răspuns Ela Crăciun la întrebarea aceasta?

ela-craciun-3-2

Decalogul Avantaje: 10 ÎNTREBĂRI PENTRU….ELA CRĂCIUN.

Cum a răspuns Ela Crăciun la întrebări… nu tocmai comode.

Ce nu știe lumea despre tine?

În general, prin prisma profesiei mele și a proiectelor online, sunt cunoscută ca Ela Crăciun de la televizor, cea cu emisiunea despre sănătate de duminică dimineața, ori Ela Crăciun cea cu blogul de parenting și cu filmulețele acelea interesante de pe YouTube. Dincolo de pasiunea mea pentru jurnalismul de calitate și pentru informarea corectă a publicului prin intermediul proiectelor mele online, sunt o persoană căreia îi place să trăiască frumos, demn. Îmi place să călătoresc, îmi plac pantofii și gențile (am o colecție la care țin foarte mult), îmi plac dulciurile foarte mult (dovadă și că nu sunt filiformă), îmi place să ajut (merg deseori cu obiecte necesare și alimente pentru a le dona bătrânilor și copiilor din zone sărace din România), nu îmi place să gătesc, nu îmi place să stau la soare pe plajă, ci doar sub umbrelă, îmi plac diminețile de weekend petrecute alături de familie.

Ai vrea sa ploua cu…

Lalele albe. Și să fie primăvară, neapărat.  Lalelele sunt florile mele preferate. Când eram mica visam că am să mă trezesc într-o dimineață și va ploua cu petale de lalele. Posibil să fie o legătură cu faptul că sunt născută în plin sezon al lelelelor😊

Ce-ți cumperi de mâncare dacă ai doar 10 lei la tine?

Un iaurt de băut și o chiflă cu pâine integrală.

Cel mai frumos compliment care ti s-a făcut…

Că sunt talismanul norocos al Alesiei.

Ce carte ne recomanzi sa citim toamna asta?

9 luni fără griji😊) Este o carte pentru toate viitoarele mămici dar și pentru cele care vor să vadă ce înseamnă să lucrezi la proiectul bebe.

De unde ai moștenit tu naturalețea si firescul?

L-am dobândit de la mama dar l-am perfecționat în televiziune. Trebuie să fii un om natural atunci când faci transmisiuni în direct.

Ce carte ai pe noptieră?

Povestea mea' de Michelle Obama. Este o carte care ma inspira si imi arata ca puterea unei relatii sanatoase poate schimba lumea in bine.

Cel mai mare regret al tău este…

Nu îi pot spune regret pentru că iau tot ce se întâmplă în viața ca menit să se întâmple la vremea respectivă. Mi-ar fi plăcut să urmez școala de actorie în primii ani de după terminarea studiilor. Mi-ar fi plăcut să activez în industria filmului.

 Ce faci când ți-e greu? Când viața nu e tocmai ușoară…

Mă retrag în camera mea, încerc să mă liniștesc, analizez la rece tot ce se întâmplă, încerc să nu judec sau să critic pe nimeni, nici pe mine însămi, și caut soluții pentru fiecare problemă cu care mă confrunt. Niciodată nu trebuie să dăm vina pe altcineva, pe noi sau pe Divinitate pentru ceea ce ni se întâmplă. Totul are un rost. Sunt lecții din care trebuie să învățăm.

 Dacă ai putea să te întorci în timp, ce perioadă din viața ta ai alege?

Fiecare etapă din viața mea a avut frumusețea și rostul ei. Probabil aș alege anii copilăriei când simțeam că toată lumea e a mea, o perioadă fără griji în care mă bucuram de fiecare clipă, de natură, de momentele petrecute alături de sora mea, afară la joacă în spatele blocului. Cred că fiecare dintre noi este nostalgic atunci când își amintește anii copilăriei. Pentru mine au fost foarte frumoși și, dacă s-ar putea, atunci mi-ar plăcea să mă întorc în timp.

Foto: Avantaje

Citește și:

DECALOGUL AVANTAJE: 10 întrebări pentru Geanina Ilieș

DECALOGUL AVANTAJE: 10 întrebări pentru Raluca Zenga

DECALOGUL AVANTAJE: 10 întrebări pentru Raluca Zenga

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete