Deborra-Lee Furness, fosta soție a lui Hugh Jackman, primele declarații după despărțire

Fosta soție a lui Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness, a vorbit pentru prima dată de la aflarea veștii despărțirii lor după 27 de ani de căsnicie.

Actrița i-a șocat pe prezentatorii radio australieni Kyle Sandilands și Jackie O Henderson de la emisiunea “The Kyle & Jackie O Show” când a răspuns unui apel, scrie Page Six.

„De fapt, te-am sunat din greșeală, este ridicol. Nu am vrut să te sunăm de fapt. Dar acum că ești aici, nu vom intra în detalii. Te iubim, sperăm că ești bine”, i-a spus Sandilands lui Furness, potrivit Daily Mail.

Deborah-Lee Furness nu a părut deranjată de apel, ea răspunzând pur și simplu: „Mulțumesc, chiar apreciez asta. Sunteți foarte drăguți”.

“Simt doar că este prea devreme”, a adăugat Sandilands. “Nu vreau să mă implic în nimic. Dar te iubim și ne suni când vrei să vorbim”, mai scrie sursa citată.

Actrița australiană și-a reluat mulțumirile înainte de a închide. Starul din “X-Men”, în vârstă de 54 de ani, și Deborah-Lee Furness, în vârstă de 67 de ani, au ținut prima pagină a ziarelor la începutul acestei luni, când și-au anunțat despărțirea.

Deborah-Lee Furness și Hugh Jackman, aproape trei decenii de căsnicie: „Este o perioadă dificilă”

“Am fost binecuvântați să împărtășim aproape trei decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire”, au spus foștii soți într-o declarație comună pentru People.

“Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne separăm pentru a ne urmări creșterea individuală”.

Fostul cuplu, care are doi copii, a adăugat: “Familia noastră a fost și va fi întotdeauna prioritatea noastră cea mai mare”.

Câteva zile mai târziu, Jackman a abordat pe scurt despărțirea când a fost abordat de un cameraman în New York.

“Nu mă simt în largul meu să vorbesc despre asta pe stradă”, a spus actorul la momentul respectiv. “Dar apreciez gândurile tale, omule”.

“Este o perioadă dificilă”, a adăugat el.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete