Deborah James, jurnalista britanică bolnavă de cancer intestinal în stadiu terminal, și-a luat rămas bun de la fratele său: „I-am spus că nu trebuie să se întoarcă, în nici un caz”

Deborah James are cancer intestinal din 2016 și în luna mai a încetat să mai primească tratament activ. Editorialistul ziarului britanic The Sun a promis să se relaxeze și să-și petreacă ultimele zile cu familia ei, cu părinții ei, cu soțul Sebastien și cu cei doi copii ai săi, Hugo și Eloise.

„Vreau să mor ascultându-mi familia, vreau doar să aud glumele lor și zgomotul normal al vieții pe măsură ce mă sting. Prioritatea mea este să petrec timp cu familia mea, suntem cu toții împreună, sunt la părinții mei, mereu am zis că vreau să mor acolo. Soțul meu, copiii mei sunt prin preajmă. Părinții mei, fratele meu și sora mea’, a spus ea pentru The Times.

Recent, Deborah a declarat că i-a spus fratelui ei să plece în excursie așa cum a plănuit de foarte mult timp, avertizându-l să nu se întoarcă în nicio circumstanță. Emoționată, ea și-a luat rămas bun de la fratele ei, în timp ce acesta pleacă în vacanță în SUA.

„Pleacă în vacanță în SUA. I-am spus că trebuie să meargă, au planificat călătoria de mulți ani. De asemenea, i-am spus că nu trebuie să se întoarcă, în nici un caz. El spune că va veni acasă. Va fi oribil să-mi iau rămas bun de la el. Nu mă pot gândi la asta chiar acum', a declarat jurnalista pentru The Sun, citat de Mirror.

Pentru a sărbători Ziua Tatălui care a avut loc weekend-ul trecut, Deborah James a împărtășit o fotografie sfâșietoare cu tatăl ei periindu-i părul, dezvăluind că „nu mai are putere' să o facă singură.

„La mulți ani de Ziua Tatălui! Da, tatăl meu îmi perie părul pentru că nu mai am putere să fac asta', a scris Deborah James pe rețelele de socializare.

Jurnalista și-a prezentat călătoria cu cancerul intestinal prin rubrica „Things Cancer Made Me Say’ și podcastul „You Me and the Big C'.

Ea a militat neobosit pentru organizațiile de caritate împotriva cancerului și a contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la semnele și simptomele cancerului intestinal.

Oricât de emoționantă este, Deborah a spus că nu vrea ca viața ei să fie o poveste tristă și nu are regrete. Aceasta a obținut de la Regina Elisabeta a II-a titlul de damă. O damă este echivalentul feminin al titlului de cavaler. Este cea mai înaltă onoare din Ordinul Cel mai Excelent al Imperiului Britanic, care a fost creat în 1917 de regele George al V-lea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete