De ziua lui, Smiley a primit o declarație surprinzătoare

În familia lui Smiley este petrecere. Pe 27 iulie, îndrăgitul artist a împlinit 38 de ani, motiv pentru care cunoscuții și prietenii i-au făcut tot felul de urări, încă de dimineață. Una dintre ele însă a atras atenția.

Smiley este numele său de scenă, însă prietenii i se adresează pe numele lui, Andrei. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, dar și unul dintre cei mai apreciați. Discret cu viața sa personală, oamenii au putut să-l cunoască mai bine în calitate de jurat al emisiunii „Vocea României', dar și de pe conturile de socializare. Acolo, împarte cu cei care-l urmăresc frânturi din viața profesională și, din când în când, din cea personală.

2021, cel mai important an

Alături de Gina Pistol, Smiley a devenit la începutul anului tatăl micuței Josephine, iar acesta este, de departe, cel mai frumos cadou pe care l-a putut primi.

Smiley si Dana BudeanuUrările au început să vină de la primele ore, însă unul dintre mesaje a fost, de fapt, o lungă declarație de admirație:
Andrei… minunea aceasta de ființă din spatele poate celui mai iubit de voi… Smiley… Andrei este numai suflet și numai bucurie și numai viață și doar pentru noi… Cu Andrei trebuie să stai foarte mult ca să-l «termini». E ca o carte din aceea pe care vrei s-o iei mereu ba de la capăt, ba de la aliniatul de jos, ba de la capitolul trecut… și asta pentru că oricât de atent ai citi-o, te fură «peisajul». Peisajul e Smiley, iar cartea este despre Andrei. N-am reușit să termin cartea, deși citesc la ea de mult timp… însa am început s-o înțeleg de când am început să vorbesc cu personajul principal… despre «peisajul» care mă ținea din citit. Andrei e Smiley majoritatea timpului… pentru că iubește tot ceea ce face atât de mult, încât îl uită pe Andrei destul de des… însă toată inspirația lui Smiley vine din Andrei…

La mulți ani, Andrei… tu știi să fii💛 și noi învățăm'

Cuvinte de laudă

Mesajul surprinzător îi aparține creatoarei de modă Dana Budeanu. Aceasta a colaborat cu Smiley acum câțiva ani, când au lansat, alături de Alex Velea, o colecție de tricouri inscripționate, „Maidana'. De atunci, creatoarea de modă a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului. De fiecare dată, l-a apreciat pentru stilul vestimentar unic, dar și pentru felul lui de-a fi.

Citește și: 9 vedete participă la „Bravo, ai stil!'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete