De Valentine’s Day dedică iubirii 24 de ore de răsfăț

Fie că alegeți să oferiți o simplă floare sau cea mai extravagantă excursie, rețeta perfectă pentru a sarbatori Valentines Day, e aceea care vi se potrivește cel mai bine stilului de viață. Noi vă încurajăm să celebrați iubirea prin orice gest, mic sau mare, important e să vă bucurați de orice ocazie pentru a surprinde persoana iubită.

În București, poți găsi o mulțime de propuneri și idei despre cum să sărbătorești, iar noi astăzi vă prezentăm propunerea celor de la Ramada Plaza Bucharest, căci ne-a cucerit pe loc. Cum am zărit ceva legat de SPA, cum ne-am informat mai bine, mai ales că este vorba despre unul dintre cele mai mari cluburi de wellness din București, Vitality Club.

Oferta hotelului Ramada Plaza Bucharest, parte din lanțul hotelier Wyndham, a fost construită sub conceptul Say hello to love și presupune un ritual de sărbătorire perfect, timp de 24 de ore. Așadar, nu e vorba doar de o simplă cină sau un masaj în cuplu, ci de o escapadă cu toate ingredientele pentru o aniversare de neuitat.

Oferta include cazare pentru 1 noapte, cină romantică cu 3 servicii și 1 pahar de vin inclus, mic dejun tip bufet, acces la SPA-ul Vitality Club pentru o zi întreagă și parcarea gratuită.

Noi ți-am dat pontul, tu ai grijă să rezervi din timp. Ofertele bune se termină repede.

Puteți alege între pachetul complet la prețul de 845 Lei/cuplu, o ofertă foarte avantajoasă credem noi.

Pentru detalii și rezervări puteți accesa oferta completă pe site, la link-ul https://ramadaplazabucharest.ro/special-offers/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial