De necrezut! Acest bărbat a dat în judecată gigantul Apple pe care-l consideră vinovat de faptul că l-a determinat să devină homosexual

a dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual

Oricât de paradoxal ar părea, cazul este cât se poate de real! Un bărbat din Rusia a dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual.

Bărbatul susține că, 2017, a descărcat pe iPhone-ul său o aplicație de criptomonede și a fost recompensat cu 69 de GayCoins  în loc de Bitcoins. În plus, recompensa a venit însoțită și de un mesaj foarte convingător: „Nu judecați fără să încercați'. Mesajul i-a dat serios de gândit bărbatului care, în cele din urmă, a decis să încerce sexul cu bărbați.

A dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual

Doi ani mai târziu, bărbatul din Rusia are o relație serioasă cu un alt bărbat. Dar pentru că Apple a avut un impact atât de serios asupra orientării sale sexuale, rusul a decis să acționeze compania în instanță: „M-am gândit, într-adevăr, cum pot judeca ceva fără să încerc? Pot să spun că, după două luni, am intrat într-o relație cu un bărbat și nu pot ieși din această relație. Am un iubit constant și nu știu cum să le explic părinților mei', a declarat bărbatul conform metro.co.uk. „După ce am primit mesajul acela, viața mea s-a schimbat în rău și nu va mai fi niciodată normală', povesteşte omul supărat din cauză că s-a lăsat manipulat.

Bărbatul din Rusia a dat în judecată Apple din cauza faptului că toată această situația i-a provocat suferință morală și i-a dăunăt sănătății mintale.

Respectiva aplicație de criptomonede a fost creată de un terț, dar rusul consideră că Apple trebuie să-și asume responsabilitatea pentru programele pe care le găzduieşte. Conform avocatului său, bărbatul este foarte speriat, cazul fiind unul dintre cele mai grave cu care s-a confruntat în cariera sa.

Citeste si

Regina-Mamă Elena va fi repatriată. Familia Regală a dezvăluit programul funeraliilor și a anunțat doliu național pentru zilele de 18, 19 și 20 octombrie

Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează serialul-fenomen Lacrimi la Marea Neagră'

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri