De la MEDAS, sanatatea asa cum trebuie sa fie

“Intreaga activitate MEDAS a fost ghidata inca de la inceputurile sale de anumite valori care exprima esenta companiei, care insa nu erau pana acum cristalizate intr-un mesaj clar si de impact pentru toti pacientii nostri. In acest moment, suntem bucurosi sa putem pune si in cuvinte ceea ce noi stiam de multa vreme despre MEDAS. Ne dorim ca toata lumea sa ne vada exact asa cum suntem: o alternativa demna de luat in calcul in sistemul medical romanesc, care raspunde nevoilor existente in acest moment pe piata. Da, este posibil sa ai acces la investigatii de ultima generatie si medici recunoscuti in domeniile lor de activitate, avand totodata parte de transparenta si de niste preturi decente. Aceasta este promisiunea MEDAS: democratizarea accesului la servicii medicale de calitate” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS.

De la MEDAS, sanatatea asa cum trebuie sa fieCu o experienta de peste 7 ani pe piata medicala romaneasca, MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Bucuresti. Si-a inceput activitatea in anul 2003, prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmata la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

In prezent, MEDAS detine 6 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni si MEDAS Pitesti, 6 laboratoare: 4 in Bucuresti unul in Giurgiu si altul in Pitesti, precum si 5 departamente de radiologie si Imagistica medicala.

MEDAS a cunoscut o permanenta dezvoltare, datorita investitiilor realizate, atat in domeniul aparaturii utilizate, cat si in zona de resurse umane. In acest moment, Centrul Medical MEDAS are peste 170 de cadre medicale ce se perfectioneaza continuu, peste 745.000 de pacienti beneficiind pana la sfarsitul anului 2010 de serviciile medicale oferite de MEDAS.

MEDAS ofera consultatii in peste 30 de specialitati medicale si chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistica medicala, precum si metode de tratament neinvazive, de ultima generatie. Laboratoarele MEDAS dispun de o inalta dotare tehnica ce permite efectuarea unei largi game de analize medicale, acoperind toate domeniile medicinei de laborator, iar aparatura din dotare este de ultima generatie si provine de la firme de prestigiu din domeniu.

MEDAS are in plan si deschiderea unor noi puncte de lucru in tara si in Bucuresti, dar si crearea unor Centre Medicale de Excelenta pe specialitati. Cel mai recent exemplu in acest sens este clinica MEDAS Feminis, specializata in medicina materno-fetala.

In anul 2011, compania s-a angajat intr-un amplu proiect de schimbare a identitatii vizuale la nivel de companie (rebranding corporativ), cu scopul de a-si pune in evidenta cea mai importanta valoare a sa, respectul fata de pacienti. Astfel, MEDAS isi foloseste expertiza si resursele pentru a oferi servicii medicale de calitate, accesibile tuturor.

Toate locatiile MEDAS sunt certificate ISO 9001/2008, toate laboratoarele MEDAS fiind acreditate RENAR – ISO 15189/2007.

Aflati mai multe informatii despre MEDAS pe www.med-as.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate