De ce Vica Blochina nu se vede des cu băiatul ei de când acesta s-a mutat la Victor Pițurcă. Edan are 16 ani

Vica Blochina nu se vede des cu băiatul ei de când acesta s-a mutat la Victor Pițurcă. Edan are acum 16 ani și se concentrează la studiile lui, la viitorul său.

Timp de 16 ani de zile Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă. Rodul iubirii lor e Edan, băiatul pe care antrenorul de fotbal l-a recunoscut abia după un proces de paternitate. Au o relația tată-fiu foarte apropiată, căci de un an de zile băiatul s-a mutat la părintele lui.

Vica Blochina spune că nu îl vede des pe fiul ei și că nu vorbește foarte mult cu el. „Băiatul meu, Edan, este la tatăl lui. Nu ne vedem foarte des, dar totul este bine. Edan se ocupă de studii. I-am respectat intimitatea întotdeauna. El nu este comunicativ ca mine.

Eu sunt un om supercomunicativ, am multă lume în jur, sunt excentrică. Îmi place să fiu înconjurată de mii de persoane. El nu este deloc așa', a spus Vica Blochina pentru Fanatik.

Când vine vorba despre viața personală a lui Edan, dacă și-a făcut vreo iubită sau nu, Vica spune că nu știe. „Nu mi-a adus nicio domnișoară, dar el este un copil introvertit. Dacă mi-ar aduce pe cineva să știi că nu aș povesti lucrurile astea pentru că știu că l-ar deranja mult. Sunt lucruri de care nu-mi place să vorbesc pentru că el vrea să țină totul pentru el', a mai dezvăluit ea.

vica-blochina-si-edan-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În schimb, vedeta dezvăluie că băiatul seamănă mult cu Victor Pițurcă într-o anumită privință: îi place să fie discret. „Din doi părinți celebri, el a ajuns să fie departe de viața publică. A fost la un moment dat când a participat la o emisiune cu Mihai Morar. A fost foarte dezinvolt atunci.

Era mic atunci când a participat la emisiunea lui Mihai Morar, avea șase ani. A fost tare bun atunci, a făcut spectacol, dar apoi a avut un blocaj. Apoi nu i-a mai plăcut deloc să apară public. De pe la vârsta de 11-12 ani, nici poze pe Instagram nu m-a mai lăsat să fac cu el. Seamănă mai mult cu tatăl lui aici', a mai zis Vica Blochina pentru Fanatik.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete