De ce s-au certat Virgil Ianțu și Ștefan Bănică: „A fost un moment neinspirat de ambele părți”

Virgil Ianțu a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a vorbit despre cearta cu Ștefan Bănică. Între timp, cei doi s-au împăcat și au dat uitării neînțelegerile.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au făcut parte din trupa The Fifties, iar după ce formația s-a destrămat, ei nu și-au mai vorbit o perioadă lungă de timp. Prezentatorul TV susține că cearta cu artistul a fost „un moment neinspirat pentru ambele părți'. Aceștia au reușit să treacă peste și au stat de vorbă ca doi oameni maturi pentru a rezolva problemele dintre ei.

„Nu cred că scena a devenit prea mică pentru amândoi. Cred că a fost un moment neinspirat de ambele părți. Mă bucur că lucrurile s-au reglat foarte rapid. Copilării. Jucam și-n aceeași piesă, „A douăsprezecea noapte’, la teatru. Așa că am stat de vorbă ca oamenii maturi. Lucrurile s-au reglat, am făcut și vacanțe împreună. A fost o lecție pentru toată lumea, pe care trebuia să o învățăm', a declarat Virgil Ianțu despre perioada în care relația dintre ei se răcise, potrivit WOWbiz.

virgil-iantu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi au împărțit aceeași scenă, însă puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt. Virgil Ianțiu a povestit în urmă cu ceva timp că l-a întâlnit pe Ștefan Bănică la Conservator.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.  A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru', povestea Virgil Ianțu acum ceva vreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete