De ce s-a mutat soția lui Ștefan Stan în Germania?

Schimbare de planuri în familia lui Ștefan Stan. Simona, soția acestuia, și cele două fete ale cuplului au părăsit România, stabilindu-se definitiv în Germania.

Dacă pe plan profesional, viața artistică a lui Ștefan Stan este în ascensiune, după perioada pandemiei, pe plan personal lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Fără să ofere multe detalii, artistul a vorbit despre mutarea familiei lui în Germania, definitiv.

Invitat în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D, acesta a intrat online și a vorbit despre faptul că în acest moment este singur.

„Fetele au ajuns și s-au stabilit în țara respectivă, sunt foarte bine. Elif se obișnuiește cu momentul', a spus acesta.

Întrebat dacă și el se va muta acolo, acesta a spus că posibil, peste câțiva ani. „Acolo stau cu mama Simonei, cu tatăl Simonei, cu familia (…). Ne vedem în fiecare zi pe cameră, ne auzim la telefon, Elif pupă telefonul. E greu… dar viitorul fetelor e mai important ca orice'.

Ștefan Stan: „Este extrem de greu'

Acesta a motivat decizia spunând că are foarte mult de lucru, de aceea nu poate fi permanent în prezența lor. „Undeva la jumătatea lui mai am o săptămână de libertate, ca să zic așa, și plec către ele. O să stau o săptămână acolo, apoi revin acasă.'

Artistul a povestit că deși s-au implicat mult la construirea și amenajarea casei lor, „nu asta a fost dorința noastră. Casa e a familiei, e a noastră. Va rămâne probabil casă de vacanță în câțiva ani de zile, nu știm ce se va întâmpla. Momentan asta este situația, o acceptăm așa cum e. Este extrem de greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste greutățile astea.'

Stefan Stan si fiicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Citește și: Gabi Bădălău spune că nu va accepta niciodată divorțul de Claudia Pătrășcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete