De ce Romanița Iovan și Iulian Gogan nu se căsătoresc după o relație de 14 ani: „Nu e cazul să ne gândim la asta”

Dincolo de cariera ei în modă, Romanița Iovan trăiește o frumoasă poveste de iubire, de 14 ani are o relație cu Iulian Gogan, care e mai mic decât ea cu 12. ani. Într-un interviu pentru playtech.ro, vedeta a spus că ei nu se gândesc la căsătorie, nu vor deveni soț și soție în acte.

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire', a povestit ea acum ceva vreme pentru revista VIVA!, despre cum l-a cunoscut pe Iulian.

Acum, pentru Playtech, ea a dezvăluit că nici vorbă de căsătorie. „Am făcut 58 de ani, suntem foarte bine, într-o relație de 14 ani, căsătoria nu e o prioritate.

Un astfel de act nu are cum să ne influențeze într-un alt mod. Nici nu e cazul să ne gândim la asta', a spus creatoarea de modă.

romania-iovan-si-iulian-gogan-14-ani-de-relatie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și Albert, băiatul ei și al lui Adrian Iovan, se înțelege bine cu Iulian Gogan, dar și cu băiatul lui dintr-o altă relație. „Se înțelege bine cu Iulian. Și el are un copil mai mare, de 20 de ani. Atunci când se întâlnesc își povestesc ceea ce fac', a adăugat Romanița Iovan, care a povestit și cum stau lucrurile în familia lor.

„Eu sunt femeia care, când termin activitatea, mă bag și la treburile casnice. Mâncare nu fac, în afară de salate, la astea sunt specialistă. Iulian se ocupă. Dar și Albert mai face.

L-am învățat, pentru că nu vreau ca atunci când va sta cu o fată în casă, aceea să-i spună că nu știe să facă nimic, că așa l-am învățat eu. Știe să spele rufe, vase, să pună vasele în mașină, cu detergent. L-am învățat de mic totul', a încheiat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete