De ce Raluca Bădulescu a renunțat la învățământ. A fost profesoară de limba română: „Am profesat câteva luni”

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română la liceul Mihai Viteazul, din București, după ce a terminat facultatea. Avea doar 24 de ani pe atunci.

„„Am lucrat o perioadă în învățământ, pentru că eu am terminat Facultatea de Litere și am profesat câteva luni. Am predat română. Și după aceea m-am angajat la o multinațională, pe vremea aceea se numea Connex. Am lucrat o perioadă la Relații cu clienții, acolo erau alte salarii, era altă viață, era altă gașcă, era mișto!', a spus pentru Playtech vedeta, care și-a cheltuit banii de pe un salariu la multinațională pe o haină de blană.

„Și aceia au fost primii bani din care mi-am achiziționat prima haină de blană. Țin minte foarte clar chestia asta. Până atunci, am avut noroc că am primit cadou de la părinții mei.

Mi le-am dorit, mi-au plăcut blănurile întotdeauna, le-am purtat. Știu care este trendul internațional, știu că se poartă hainele ecologice, dar mă străduiesc să țin balanța cât pot pentru că am animale adoptate, ajut foarte multe adăposturi și spitale care se ocupă de animalele mai puțin norocoase și asta este! Mănânc carne. Acum nu pot s-o ard să vin să spun că sunt vegană. Soră-mea, spre exemplu, este vegană. Ea nu poartă blană, nu poartă piele', a mai explicat ea.

raluca-badulescu-a-fost-profesoara-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Raluca Bădulescu are amintiri frumoase de când era profesoară, chiar dacă a lucrat foarte puține luni. „Abia terminasem facultatea, aveam 24 de ani, am avut o clasă de a IX-a și una de a XI-a. Eram de vârstă apropiată, elevii de clasa a XI-a aveau 16-17 ani, eu aveam 20 și ceva. Dacă eu am acum minte de 25 de ani, vă dați seama pe vremea aceea. Copiii aceia având 17 ani înțelegeam să le motivez absențele, îi înțelegeam că nu sunt pregătiți etc.', a mai spus ea pentru Playtech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete