De ce poartă Meghan Markle ținute bleumarin. Un expert în culori a dezvăluit ce se ascunde în spatele acestei culori

De ce poartă Meghan Markle ținute bleumarin
Vezi pozele

Meghan Markle este un exemplu de bun-gust și eleganță, care afișează de fiecare dată o imagine fără cusur. Stiliștii au remarcat însă că, în garderoba ei, predomină o anumită culoare, și anume bleumarin. 

De ce poartă Meghan Markle ținute bleumarin

Conform www.dailymail.co.uk, Karen Haller, expert în efectele psihologice ale culorilor, susține că această alegere nu este deloc întâmplătoare: “În psihologia culorilor, albastrul este asociat cu mintea, cu spiritul. Bleumarinul este asociat cu încrederea, cu logica, cu cunoașterea“, spune specialistul.

În plus, o persoană care poartă această culoare pare mai ușor de abordat: “Această culoare vorbește, de asemenea, despre datorie și profesionalism și persoanele care o poartă par mult mai accesibile decât cele care poartă negru, spre exemplu“, completează expertul. În timpul turneelor sale oficiale, Ducesa de Sussex trebuie să vorbească cu mulți oameni, atât obișnuiți, cât și oficialități, de aceea o ajură mult imaginea unei persoane ușor abordabile.

Culoarea pe care o purtăm nu ne influențează doar pe noi, ci și pe cei cu care intrăm în contact, mai precizează Karen Haller. Meghan Markle ar putea purta ținute bleumarin și pentru a se simți în largul său: “Bleumarinul poate sugera și faptul că ea voia să-și mențină concentrarea în timpul îndatoririlor sale regale“, adaugă expertul.

De la roz la bleumarin

O bună perioadă după ce a devenit Ducesă de Sussex, Meghan a privilegiat ținutele roz pal. La acea vreme, experții în culori explicau această opțiune a Ducesei prin faptul că dorește să transmită faptul că este foarte îndrăgostită.

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete