De ce Pepe nu mai lucrează în televiziune. Cântărețul a spus motivul: „Nu se justifică nici financiar”

De-a lungul anilor, Pepe a apărut pe micul ecran în diverse proiecte de televiziune. A moderat mai multe emisiuni, a fost invitat în multe show-uri, dar de o bună perioadă de timp lipsește de pe TV. Acum a spus motivul. 

pepe in televiziune 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ultima perioadă, Pepe se concentrează doar la proiectele sale. Este cântăreț, dar și gazdă în show-ul online „BAR online'. Are diferiți invitați alături de care cântă, alături de care povestește diferite întâmplări. Acum, artistul a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube, acolo unde a dezvăluit de ce nu mai apare la TV.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva', a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

În cadrul aceluiași podcast, artistul a dezvăluit că a fost sunat de cei de la Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă', însă a refuzat pentru că filmările show-ului se suprapuneau cu proiectele sale personale.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)', a declarat Pepe.

Dat fiind că Pepe a refuzat să prezinte emisiunea „Splash', Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anna Lesko au fost pe post de moderatori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete