De ce pasiunea e mai presus decât orice scuză

Încă din copilărie, Iris era pasionată de croitorie, părinții ei însă nu au susținut-o în visul său de a deveni creatoare de modă, așa că s-a resemnat și a urmat o facultate în domeniul finanțelor.

La 32 de ani lucra într-o bancă, job care îi aducea o siguranță financiară, însă pe care nu a reușit să-l îndrăgească niciodată. Se sufoca într-un orășel din provincie și simțea că viața ei se oprise în loc. Până într-o zi în care a decis că a venit momentul să o ia de la zero. Și-a dat demisia și s-a înscris la o școală de haute couture din Paris, cu toate că soțul și părinții ei nu îi susțineau demersul.

Așa începe povestea eroinei din cartea pe care o citesc în prezent, eroină, al cărei portret convingător de femeie în căutarea fericirii și a împlinirii, m-a pus pe gânduri. Eram în drum spre birou, spre Pipera, acolo unde, hai să recunoaștem, sunt mulți oameni care nu iubesc ceea ce fac, și analizam oamenii din jurul meu ca să-mi fac o idee despre cum arată angajatul împlinit la job. Mă uitam în jur și pot spune cu sinceritate că puțini păreau fericiți.

Citește continuarea pe www.cariera.ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera