De ce Oase a renunțat la „America Express” 2024. Nu mai apare în următorul sezon: „Nu m-am certat cu nimeni”

De ce Oase a renunțat la „America Express' 2024. El nu mai apare în noul sezon, care se filmează chiar acum în Columbia, apoi în Ecuador, iar apoi în Guatemala.

Oase a fost prima dată concurent la Asia Express alături de CRBL. Ulterior, el a primit propunerea de a deveni coprezentator alături de Gina Pistol, iar apoi de Irina Fodor. După câteva sezoane, el a renunțat la America Express, în sezonul care se filmează chiar acum nu va apărea.

Întrebat de fani de ce a renunțat la emisiune, el a spus: „Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.

Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin și cu mai multă forță, inspirație și creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Așa că … nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce și mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri și de și mai mult conținut din partea mea', a declarat Oase, în mediul online.

oase-america-express-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nouă perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor la „America Express – Drumul Soarelui'. Concurenții au predat telefoanele echipei de producție sâmbătă, 27 mai, când au început cursa pentru marele premiu.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al șaselea sezon „America Express', cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete