De ce o mireasă le-a cerut mirelui și invitaților să se lege la ochi în timp merge spre altar?

O mireasă a povestit experiența sa unică de nuntă, în cadrul căreia a adoptat o abordare distinctă și semnificativă. Mireasa și-a îndemnat nu doar viitorul soț, ci și rudele și prietenii apropiați să ia parte la experiența de a merge la altar în întuneric total. Acest moment extraordinar a fost documentat într-un videoclip emoționant care a devenit viral pe TikTok.

Lucy, o tânără din Anglia, a devenit nevăzătoare la vârsta de 17 ani. Lucy și-a pierdut vederea în timpul adolescenței din cauza unei afecțiuni genetice rare, cunoscută sub numele de incontinentia pigmenti. Videoclipul surprinde în mod minunat întâlnirea dintre ea și soțul ei, Ollie, la altar. În mod special, fiecare persoană prezentă în sală, inclusiv invitații, a purtat o bandă neagră la ochi, permițându-le să pășească pentru scurt timp în lumea ei și să-i înțeleagă călătoria.

Mireasa în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu Ollie în cadrul unei ceremonii de nuntă restrânse și intime, care a avut loc la Kew Gardens din Londra. În videoclipul emoționant, Lucy este îmbrăcată elegant într-o rochie de mireasă albă și un voal, ținând cu grație un buchet de mireasă.

Videoclipul începe cu mireasa care coboară dintr-un taxi alb, însoțită de familie și de domnișoarele de onoare, care o ajută în timp ce se îndreaptă spre ceremonie, unde Ollie, viitorul ei soț, o așteaptă cu nerăbdare. În timp ce grupul înaintează împreună, credinciosul câine ghid al lui Lucy, Miss Molly, împodobit cu flori albe și o rochiță albă, rămâne cu loialitate lângă ea.

În fundal, notele melodioase ale unei harpe umplu aerul, în timp ce textul de pe ecran transmite un mesaj emoționant, scrie Bright Side: “Sunt oarbă și mi-am legat la ochi soțul și invitații văzători atunci când am mers la altar. Aceasta este reacția lor când au trăit un moment în locul meu”.

Imaginile o surprind pe Molly fiind ghidată spre altar, cu Lucy urmând-o îndeaproape, tatăl ei asigurând o escortă blândă. Fața lui Lucy radiază de bucurie în timp ce avansează spre Ollie, dezvăluind rândurile de invitați în picioare, fiecare purtând cu grijă o bandă neagră la ochi. Momentul reîntâlnirii lor este profund impresionant, în timp ce emoțiile îl copleșesc pe Ollie, ducând la o întâlnire copleșitoare.

Cuplul schimbă zâmbete înduioșătoare în timp ce se îmbrățișează cu dragoste, iar Ollie își folosește mâinile pentru a explora delicat rochia de mireasă a lui Lucy – un gest care îi permite să o perceapă în același mod tactil în care Lucy însăși și-ar fi “văzut” propria rochie.

Într-un moment emoționant, invitații încep să-și scoată legăturile de la ochi, mulți dintre ei afișând zâmbete de admirație în timp ce asistă la această experiență unică. Cu toate acestea, Ollie alege să rămână legat la ochi, iar lacrimile îi curg pe față. Textul de pe ecran oferă o perspectivă: “Înainte ca Ollie să-și scoată legătura de la ochi, am avut un moment pentru ca el să simtă rochia mea și să înțeleagă de ce am ales-o.”

Lucy a apelat la rețelele de socializare pentru a împărtăși această filmare remarcabilă, însoțită de un mesaj emoționant: “Așadar, acesta este momentul în care mi-am legat la ochi toți invitații și am mers spre altar în ziua nunții mele. Eu și Ollie ne-am gândit că ar fi o idee foarte bună să-l legăm și pe el la ochi, deoarece, când am ajuns la final, iar tatăl meu i-a dat mâna mea lui Ollie, el a putut să-mi simtă rochia de mireasă exact așa cum am simțit-o eu când am îmbrăcat-o pentru prima dată.”

„A fost o experiență atât de importantă pentru amândoi, chiar dacă Ollie nu este orb. Ne-am gândit că a fost foarte important pentru el și pentru toți invitații mei să simtă cum este pentru mine în cel mai important moment din viața mea de până acum”, a continuat ea să descrie, mai scrie sursa citată anterior.

Acest videoclip emoționant a adunat peste 300.000 de aprecieri și a primit mii de comentarii.

Printre acestea, o persoană a exprimat: “Tocmai ni s-a spus că băiatul meu de trei ani își va pierde vederea și sper să găsească pe cineva care să-l iubească așa. Apropo, ești frumoasă”. Un altul a împărtășit: “Mirele căzând în genunchi în timp ce te vede ca mireasă – așa cum vezi tu – este un moment de basm”. Un al treilea comentariu a spus: “Doamne, cine taie ceapa?”, în timp ce un al patrulea și-a exprimat: “Acest lucru mi-a tăiat cu adevărat respirația. Mulțumesc că ai împărtășit ceva atât de înduioșător”.

Foto: TikTok

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate