De ce nu prezintă Dan Negru Revelionul la Kanal D: „Aveam nevoie de pauză”

Dan Negru a spus de ce nu mai prezintă Revelionul în acest an. Prezentatorul filma de peste 25 de ani pentru show-ul difuzat în noaptea dintre ani. Ce spune despre salariul pe care îl avea la Antena 1.

Este primul an în care Dan Negru nu va fi pe micul ecran de Revelion. Prezdentatorul a explicat de ce nu a mai vrut să prezinte emisiunea și la Kanal D, așa cum făcea înainte la Antena 1.

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta, pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac showul cu blonde, de exemplu. Sau alte showuri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani și am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală. Audiențele mari au fost publicate mereu în presă și am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10-20 de ani. Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta, dacă vrem ca el să mai existe în România. De asta am luat pauză, ca să-l pot reinventa așa cum am reinventat concursurile de cultură generală, arătând că ele pot fi și lider de audiență pe o piața TV unde se credea că publicul vrea doar mizerii. Vom reinventa Revelionul, de asta aveam nevoie de pauză', a declarat Dan Negru pentru Ciao.

dan-negru-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dan Negru, despre salariul de la Antena 1

Vedeta susține că la Antena 1 primea salariu chiar și atunci când nu avea emisiune. Dan Negru a ales să plece de la Antena 1 pentru că apăruse monotonia și își dorea să încerce un nou format, cu care se pare că a avut un mare succes la Kanal D. Prezentatorul susține că a descoperit publicul smart și este mândru de audiența pe care a făcut-o la noul post de televiziune cu care lucrează.

„Profesional, mai bine de atât nu puteam alege. Eram plătit regește la Antenă, aveam un onorariu uriaș indiferent dacă aveam sau nu emisiune dar simțeam că televiziunea poate să fie reinventată, că pot să fac mai mult decât atât și Kanalul mi-a oferit oportunitatea asta.

„Kanal D mi-a dat șansa de a face showuri smart pe audiențe uriașe'

Degeaba existau programe de cultură generală la TV, dacă ele nu aveau audiență, dacă ele nu se vedeau. Domnul Adrian Păunescu mi-a spus cândva că degeaba ai emițător dacă nu ai receptor. Kanal mi-a dat șansa de a face showuri smart pe audiențe uriașe și Jocul Cuvintelor a fost o lecție bună pentru întreaga piață media anul asta. Mă bucur că după ce am inventat Revelioane, copii la TV, blonde sau farse am reinventat împreună cu colegii mei showurile smart, arătând că există și un astfel de public', a declarat Dan Negru pentru sursa mai sus menționată.

Dan Negru a spus care au fost motivele pentru care a ales să își dea demisia de la Antena 1, chiar dacă era plătit și atunci când nu apărea pe micul ecran.

„Am descoperit că există și public numeros de programe curate, smart. Nu mă dezic nicio clipă de blonde sau de celelate programe de divertisment pe care le-am făcut, a fost vremea lor atunci, dar cred că publicul a evoluat. Când am plecat de la Antenă spre Kanal ca să fac programe de cultură generală nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Un show despre limba română cu litere, se mirau toți. Rămâi la Antene, câștigi mult orice ai face, mă sfătuiau toți. Când simți că ruginești, pleacă! E sfatul pe care-l dau tuturor, indiferent de poziția socială sau de vârstă. Sper să fiu un model pentru asta', a spus prezentatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete