De ce nu a devenit solista trupei Pussycat Dolls mamă?

Nicole Scherzinger (42 de ani) mărturisea în urmă cu trei ani că plănuiește să-și întemeieze o familie la vârsta de 44 de ani.

Nicole a împlinit 42 de ani vara aceasta

Solista a împlinit pe 29 iunie 42 de ani. „O rugăciune plină de recunoștință: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o călătorie în jurul soarelui.

Pentru o nouă zi, pentru aerul proaspăt din plămânii mei, pentru inima mea mai puternică decât oricând. Sunt atât de recunoscătoare.

Îi mulțumesc pentru grație și pentru acest timp în plus, un dar neașteptat. Îi mulțumesc pentru bucuria și iubirea pe care le-am putut primi din partea familiei, prietenilor și urmăritorilor din întreaga lume.

Îi mulțumesc pentru bunătatea Lui și pentru că nu m-a uitat niciodată. Mi-a arătat adevărata semnificație a iubirii, fericirii și păcii și îi sunt etern recunoscătoare”, a scris solista, pe Instagram.

Nicole formează în prezent un cuplu cu jucătorul scoțian de rugby Thom Evans.

De ce nu a devenit solista trupei Pussycat Dolls mamă?

Înainte de a deveni mamă, solista vrea să mai bifeze o serie de realizări în cariera sa. „Vreau să apar în mai multe filme, să fiu pe scena teatrului, să mă implic în proiecte caritabile și în 5 ani, sper eu, să am o familie”, spunea Nicole, în 2017.

„Am intrat în această industrie ca muzician, ca artist, asta este cel mai important pentru mine. Vreau să mă întorc la asta.”

În 2016, actrița admitea că și-a sacrificat viața personală în favoarea celei profesionale. „Privește-mă.

Nu sunt căsătorită. Încă nu am copii. Sunt pregătită pentru orice în plan profesional. Dar sigur că munca vine cu multe sacrificii. Mi-a cam trecut viața printre degete.”

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, abandonată de George Burcea: „Sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt”

Augustin Viziru, despre iubita lui: „Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are”

Roxana Blagu va deveni mamă pentru a doua oară în doar o săptămână! Ce nume a ales pentru cel mic?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete