De ce merge Iulia Albu îmbrăcată la plajă? Motivul pentru care nu se expune la soare

Având în vedere că reprezintă un nume important în industria modei, am putea crede că vara este momentul în care poate atrage atenția tuturor cu costume de baie originale și care să iasă din tipare. Realitatea este alta și asta pentru că Iulia Albu merge îmbrăcată la plajă. Care este motivul pentru care vedeta nu se expune la soare?

Are o siluetă de invidiat, dar cu toate acestea, Iulia Albu preferă să se acopere cât mai mult atunci când merge la plajă. Vedeta a dezvăluit adevăratele motive care stau în spatele acestei alegeri.

De ce merge Iulia Albu îmbrăcată la plajă?

În timp ce majoritatea femeilor așteaptă cu nerăbdare venirea verii pentru a se bucura de razele soarelui și a obține un bronz perfect, Iulia Albu preferă să stea departe de soare în sezonul estival. Deși pleacă în vacanță, vedeta a dezvăluit că se expune foarte puțin la soare, folosește creme cu factor de protecție ridicat și costume de baie care să îi acopere cât mai mult pielea, iar toate aceste măsuri au la bază un singur motiv.

“Nu am ales încă destinația de vacanță pentru că primează proiectele profesionale și încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanță foarte lungă și foarte departe. Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, a spus Iulia Albu, într-un interviu pentru perfecte.ro.

În timpul verii, Iulia Albu preferă să ocolească perioadele din zi în care temperaturile sunt foarte ridicate, poartă întotdeauna ochelari de soare și haine care să îi acopere o foarte mare parte din corp.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Albu.

Foto: facebook

Citește și:

Gabi Luncă, artista cu o voce inegalabilă, s-a pocăit după o mare lovitură a destinului

Problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce au în comun cele două?

Madonna s-a fotografiat în sutien și a stârnit o mulțime de controverse. Ce detaliu i-a deranjat pe fani?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete