De ce Kate Middleton s-a vaccinat atât de târziu?

Ducesa de Cambridge a primit vineri, 28 mai, prima doză de vaccin. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a ducilor. Acolo, Kate Middleton s-a arătat recunoscătoare pentru faptul că s-a putut vaccina.

După ce soțul său, prințul William, s-a vaccinat cu prima doză cu o săptămână înainte, a venit și rândul ducesei de Cambridge. Aceasta a postat un mesaj pe conturile de socializare. „Ieri am primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 la Muzeul de Știință din Londra. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în acest proces – vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce faceți', a spus Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani.

Kate Middleton, la prima doză

Kate Middleton În România, campania de vaccinare oferă acum posibilitatea tuturor doritorilor cu vârsta peste 18 ani de a se vaccina. În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în schimb, campania de vaccinare se realizează în continuare pe grupe de vârstă, în ordine descrescătoare. Aceasta a demarat având ca prioritate grupele de vârstă de peste 50 de ani și cele din categoriile de risc. Acestea au fost cele mai afectate de infecția cu virusul SARS-COV 2. Acum mai bine de o săptămână s-au deschis și listele de înscriere pentru persoanele cu vârsta peste 30 de ani, iar în unele zone ale țării, și pentru cele aflate în grupa de vârstă de peste 18 ani.

Reacțiile fanilor

Imediat după postarea pozei din timpul vaccinării, reacțiile au început să apară. Acestea au avut legătură nu doar cu gestul în sine de a se vaccina, ci și cu aspectul tonifiat al brațelor sale și cu lookul foarte relaxat. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cum rar se afișează, cu jeans și un top alb, ducesa Catherine și-a pus în valoare corpul de invidiat și brațele bine lucrate.

Citește și: Ce să faci dacă te doare brațul de la vaccin?

Foto: Profimedia Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri