De ce Kate Middleton nu dă niciodată autografe

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ducesa de Cambridge are numeroase apariții publice, în cursul cărora își întâlnește admiratorii cărora nu ezită nicio clipă să le adreseze vorbe frumoase sau să le împartă îmbrățișări. Ba chiar, se și fotografiază cu fanii. Totuși, Kate Middleton nu dă niciodată autografe.

Nici ea, și nici restul familiei regale nu au dreptul să-și lase semnătura pe altceva decât pe documente oficiale. Motivul ține de prudența monarhiei britanice.

Citește și Prințul William și Kate Middleton, secretele unei căsnicii fericite

Kate Middleton nu dă niciodată autografe din prudență

Paul Williams, un celebru fotograf britanic, a explicat că această regulă se aplică tuturor membrilor familiei regale cu scopul de a evita falsificarea semnăturii. Așa că, în ciuda faptului că este extrem de iubită, Kate Middleton trebuie să se plieze pe regulile stricte de protocol și să nu-și pună semnătura la dispoziția admiratorilor.

Citește și Motivul pentru care prințesa Charlotte poartă mereu părul prins cu o fundiță

Prințul Charles, singurul membru al familiei regale britanice care a încălcat regula

Atunci când i s-a cerut un autograf, Prințul Charles a refuzat, explicând că “nu este autorizat” să facă acest gest față de fani. Cu toate acestea, în 2010, Prințul Charles a încălcat protocolul și i-a dat un autograf victimei unei inundații. Acesta a semnat “Charles 2010”  și s-a scuzat pentru scrisul tremurat, explicând că nu a scris niciodată din picioare.

Din fericire, nicio regulă nu le interzice membrilor Familiei Regale Britanice să facă poze cu fanii. Cu toate acestea, Prințul William a afirmat în mai multe rânduri că detestă selfie-urile.

Citește și Familia Regală poartă mereu haine negre în bagaj

Sursa: www.express.co.uk

Surse foto:  hepta, shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete