De ce Irina Columbeanu nu a mai venit în România de 5 ani. Ce mașină de lux și-a luat la doar 16 ani

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii, iar din anul 2018 ea nu s-a mai întors în România să își vadă tatăl. Irinel Columbeanu a spus ce mașină conduce fiica lui la doar 16 ani.

Irinel Columbeanu a împlinit 66 de ani pe 27 mai și a organizat o mică petrecere alături de prietenii apropiați. El și-ar fi dorit să o aibă alături și pe fiica lui.

„Am insistat să fie o masă cu zece persoane, unde invitații să stea cu mine. Au fost mai mulți invitați. Am pregătit și un tort tradițional. M-am trezit de dimineață, ca să informez pe toată lumea, de ce petrecerea a fost convocată așa devreme.

Asta a fost ideea, să găsim păsărelele deja cântând. E o pădure aici prin apropiere. Al cărei farmec e de neegalat, împreună cu caleașca miresei, ce poate plimba viitoarele cupluri. Eu unul nu sunt autorizat să mă urc în această caleașcă, pentru că nu prea am cu cine. Sau poate voi avea', a mărturisit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

irinel-columbeanu-in-america-irina-columbeanu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Când am vorbit cu Nicușor am spus o cifră care a fost poate din burtă. M-am încurcat între invitații, confirmări, infirmări. Cred că vreo 30 de persoane au fost invitate.

Discreția îmi spune să nu dezvălui dacă printre acestea s-a aflat și vreo fostă iubită, fiindcă orice iubită devine fostă, orice neiubită poate deveni o viitoare.

Bineînțeles, pe Monica și pe Irina nu le-am pus la capitolul fostelor iubite. Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani', a adăugat acesta.

Irinel Columbeanu spune că fiica lui nu poate veni acasă din cauza problemelor birocratice. Fiica omului de afaceri a vrut să se mute în SUA alături de mama ei, acolo unde locuiește cu Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink.

„Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind aministia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă… Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi.'

De asemenea, omul de afaceri menționează că fosta soție nu l-a invitat niciodată în America să își vadă fiica. „Nu, nu am primit această invitație. Dar nu am nevoie, pentru că am viză încă mulți ani de zile. Prudența mea nu s-a terminat nici acum. Așa că voi studia cum se prezintă lucrurile la ora actuală, și dacă-mi voi putea permite, voi călători negreșit ca să o văd'.

Irina Columbeanu a împlinit 16 ani în ianuarie și a luat permisul de conducere. Ea conduce acum o mașină de lux.

„E elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Conduce cu mare plăcere, își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete