De ce Ioana Ginghină a refuzat ofertele de la Pro TV și Antena 1: „Am tot avut invitații”. La ce emisiuni putea să apară

Ioana Ginghină e actriță de teatru, dar apare și în seriale de televiziune. Într-un interviu pentru ego.ro, ea a recunoscut că a fost ofertată de Pro TV și Antena 1 pentru cele mai cunoscute show-uri de televiziune, dar a refuzat. Ea rămâne acasă să aibă grijă de Ruxandra, fata ei și a lui Alexandru Papadopol.

„Teoretic, îmi e foarte greu să plec. Am tot avut invitații la Fermă, la Asia, la toate acestea. Nu am plecat niciodată din cauza Ruxandei, chiar dacă este mare. Multă lume poate să zică că este mare, dar nu. Mi-a plăcut, ca mamă, să stau cu copilul meu. Seara, când vine acasă, măcar jumătate de oră să stăm de vorbă. Mie îmi place job-ul acesta de mamă. Nu vreau să se înțeleagă că judec pe cineva care s-a dus, nici nu știu cine, care, cine ce copii are. Dar eu, personal, nu am putut să fac pasul acesta.

Nici nu pot să zic că îmi doream așa mult să fiu la Fermă. Probabil că dacă ar fi un rol pe care mi l-aș dori foarte mult, acum, că Ruxi este mare, cred că mi-aș face curaj să plec. Dar până la proba contrarie, că eu zic așa, dar atunci…Mai ales acum că este clasa a 8-a, poate în clasa a 9-a. Ți-am zis, mă lovesc de mult de chestia aceasta: Hai mă, că este mare'. Și copiii mari tot copiii sunt, au nevoie de mamă. Exact când sunt mai mari au nevoie de o vorbă bună, de susținere, încurajare, de încredere.', a explicat actrița.

Ioana Ginghină putea să apară la Pro TV și la Antena 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ioana Ginghină are și o mare dorință în cariera ei. Vrea să joacă într-un musical, spune că are voce. „Tot zic asta de ceva timp, poate mă aude cineva, mi-aș dori foarte mult să joc într-un musical. Eu cânt, sunt și la Teatrul Ion Creangă, la copii, unde cânt și dansez. Am mai cântat live.

A fost musical-ul Mamma Mia, mi-ar plăcea să joc în ceva de genul. Am fost atunci la casting și mi-au zis că par prea tânără pentru unul dintre rolurile pentru doamne. Trebuia să ai 45-50 ca personaj. Eu nu aveam pe atunci încă 45 de ani. Dar, uite că acum era bine. Eu sper.', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

În prezent, pe plan personal, Ioana Ginghină are o relație cu Cristi Pitulice. Ei au în plan să se căsătorească cât mai curând.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete