De ce este Angelina Jolie mereu fotografiată la cumpărături cu copiii ei?

Cu șase copii, viața actriței Angelina Jolie (45 de ani) poate deveni relativ ușor haotică. Din anul 2004 până în 2016, Angelina a format un cuplu cu actorul Brad Pitt (57 de ani).

Fosta pereche are șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

De ce este Angelina Jolie mereu fotografiată la cumpărături cu copiii ei?

Angelina este deseori fotografiată  la cumpărături alături de copiii ei, iar de curând, o sursă apropiată actriței a dezvăluit din ce motiv face cumpărăturile întotdeauna alături de aceștia.

Uneori este fotografiată cu toți cei șase, alte doar cu unul sau doi. Jolie și copiii ei au fost imortalizați în toate categoriile de magazine, hypermarketuri, magazine de animale, etc.

„Angelinei îi place să meargă deseori la cumpărături cu copiii ei pentru că aduce normalitate în viața lor”, a declarat o sursă apropiată actriței în exclusivitate pentru Hollywood Life.

„Se străduiește să le facă viața cât mai normală cu putință. Mersul la cumpărături este o activitate care le aduce bucurie tuturor, iar ea crede că fiii și fiicele ei trebuie să experimenteze activitățile pe care le practică și ceilalți copii de vârsta lor.

Nu vrea să-i crească într-o bulă.” Cumpărăturile au ajutat-o de asemenea să-și consolideze relația cu fiicele sale mari, Zahara și Shiloh, de când acestea au devenit adolescente.

Cel mai recent, Angelina și fiica ei Zahara au fost surprinse ținându-se de mână la cumpărături pe 16 ianuarie. Între timp, ultimele imagini cu Angelina și Shiloh din 9 ianuarie 2021 arată că adolescenta aproape o depășește ca înălțime pe actriță.

„Dacă ar depinde de Angelina, familia nu ar mai locui în Los Angeles, ci undeva unde ar avea mai multă intimitate ca să-și trăiască viața de zi cu zi”, a mai spus sursa. „Dar nu ține de ea. Angelina face tot ce poate.”

Tatăl lor, Brad Pitt, locuiește de asemenea în Los Angeles, dar a ținut relația cu copiii mult mai privată după separarea de mama lor. Brad și Angelina s-au căsătorit abia în 2014, după 10 ani de relație, și s-au despărțit doi ani mai târziu.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete