De ce Bradley Cooper încă locuiește cu mama lui? I-ar putea cumpăra cu ușurință o casă

În ciuda faptului că are milioane de dolari și 48 de ani, Bradley Cooper încă preferă să locuiască cu mama sa. Totuși, nu doar din cauza confortului, la mijloc este o tragedie de familie.

Când Bradley Cooper era copil, tatăl său, Charles Cooper, lucra ca agent de bursă, iar mama sa, Gloria Campano, era prezentatoare de știri la o filială NBC din Pennsylvania. Slujba mamei sale l-a făcut să fie interesat de această industrie, așa că, în timp ce era la liceu, a urmat același drum ca și mama sa și a obținut un loc de muncă la Philadelphia Daily News.

Mai târziu, tatăl lui Cooper a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, iar el s-a mutat imediat în casa părinților săi. Actorul a decis, de asemenea, să se oprească din actorie pentru o vreme pentru a petrece mai mult timp cu tatăl său. Vedeta a încercat tot ce a putut pentru a-i salva viața tatălui său și a vrut să-i arate cât de mult ține la el.

„Cu tatăl meu, ne-a adus împreună într-un mod pe care nici nu credeam că este posibil”, își amintește el, scrie Bright Side.

Cinci luni mai târziu, tatăl său a decedat. Mama lui era foarte apropiată de soțul ei, iar pierderea a lovit-o puternic. Întrucât Cooper și familia sa au fost întotdeauna foarte apropiați, i-a cerut mamei sale să vină să locuiască cu el în locuința sa din Los Angeles.

Bradley Cooper helps his mother Gloria out of a large SUV as the pair arrive at their NY hotelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul a fost deschis în legătură cu relația cu mama sa și este, într-adevăr, cea mai bună relație pe care și-o poate dori cineva.

„Avem nevoie unul de celălalt. Dar să nu mă înțelegeți greșit. Nu este lipsită de complicații. Nu e ca și cum eu aș locui într-un complex, iar ea în casa de oaspeți. Ea este în camera alăturată. Dar e o tipă mișto. Putem să stăm împreună”, a mai spus actorul, potrivit sursei citată anterior.

Se zvonește că Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit din cauza unor conflicte cu mama lui. Cu toate acestea, un sâmbure de adevăr există. Shayk se înțelegea incredibil de bine cu mama lui Cooper și plănuiau o vacanță împreună! În momentul de față, cei doi s-au împăcat din nou, iar relația lor este în plină desfășurare.

Actorul și mama lui încă locuiesc împreună, chiar și după 12 ani, pentru că depind unul de celălalt. Campano a avut inima frântă după ce și-a pierdut partenerul, dar faptul că îl are pe fiul ei în preajmă îi permite să facă față mai ușor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete