De ce Andreea Tonciu ar vrea să se mute definitiv din România: „Mă gândesc să plecăm în Dubai”

Andreea Tonciu se gândește să se mute din România cu familia. Într-un interviu pentru playtech.ro, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a avea al doilea copil, dar și despre o eventuală mutare din România. Spune că totul e posibil, în ambele cazuri.

„Dacă voi fi gravidă, am anunțat deja că voi păstra copilul. Dar se întâmplă să traversez o perioadă în care nu se pune chestiunea. Am grijă de Rebecca și asta-mi umple sufletul de bucurie', a spus vedeta, care a mai adăugat că e posibil să se mute din țară.

„Nu-mi mai place România. Avem foarte multe taxe de plătit! Mă gândesc să plecăm în Dubai. O să-mi cresc copilul sau copiii acolo!', a explicat ea.

De ce Andreea Tonciu ar vrea să se mute definitiv din RomâniaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O bună perioadă de timp, Andreea Tonciu apărea mereu pe micul ecran. Acum e mai rar la TV, dar atunci când apare spune că face show. „Mă regăsesc în lumea televiziunii. Acasă, sunt puțin schimbată, dar în fața camerei mă relaxez, fiindcă fac ce vreau, fac ceea ce-mi place!', a mai zis ea.

De unde are Andreea Tonciu bani

Andreea Tonciu se mândrește cu noile sale achiziții, un apartament de peste 150 de mii de euro și o mașină de lux de 200 de mii de euro. Teo Trandafir s-a întrebat de unde are bruneta bani, iar ea i-a răspuns.

„E tare greu de crezut că cineva a uitat-o pe Andreea Tonciu de acum… 10-15 ani, care se lupta pentru celebritate. Acum e vedetă și, culmea, vrea să își trăiască în liniște viața de familie. Când apare expune bijuterii de zeci de mii de euro, o mașină la care eu nu-mi permit să visez. De unde o avea atâția bani? Are un apartament care se învârte după soare’, a spus Teo Trandafir înainte de a fi difuzat materialul cu Andreea Tonciu, relatează Libertatea.

Un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei, o mașină de 200.000 de euro sunt ultimele achiziții ale Andreei Tonciu. Bruneta a spus de unde a avut bani să facă astfel de investiții.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult’, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Pe lângă banii câștigați de ea din televiziune și campanii publicitare, fosta concurentă de la „Survivor România’ este susținută financiar și de soțul ei, Daniel Niculescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro