De ce Adelina Pestrițu nu o mai arată deloc pe internet pe fetița sa. Zenaida are trei ani

Adelina Pestrițu e căsătorită cu Virgil Șteblea și împreună au o fetiță. Cei doi au decis să nu își mai arate deloc copilul pe internet. Acum au dezvăluit și motivul pentru care au luat hotărârea neașteptată.

adelina pestritu si fiica 7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Adelina Pestrițu e vedetă, are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Se bucură de un adevărat succes în online. Zi de zi își expune viața pe Facebook, pe Instagram, postează imagini sau diverse clipuri din viața de zi cu zi. Fanii ei erau obișnuiți să o admire și pe fiica ei, pe Zenaida, pe care a născut-o în august 2018. Adelina Pestrițu a decis de câteva luni să nu mai publice fotografii cu fetița pe internet.

Pentru viva.ro, Adelina a spus de ce nu-și mai expune copilul. „Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.', a dezvăluit vedeta.

Cu ce se ocupă Adelina Pestrițu după ce a renunțat la televiziune

În trecut, Adelina Pestrițu a fost prezentatoare, a moderat mai multe emisiuni de televiziune la Kanal D, dar acum a renunțat la TV. Ea este influencer.  „Am o perioadă foarte aglomerată, cu multe campanii și proiecte noi. Și realizez cam câte am de făcut, în momentul în care lipsesc puțin și observ cu câte rămân în urmă.

Ador să muncesc, aș putea spune despre mine că sunt workaholică de când mă știu. Sunt foarte activă și nu-mi place să fac lucrurile încet. Foarte energică din fire. Am realizat că funcționez foarte bine la foc continuu sau sub presiune, cum îmi place mie să spun. Ies lucruri frumoase atunci când mă simt presată de timp. Culmea, alții ar ceda nervos. (râde) Fizic și psihic', a mai spus ea pentru revista VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete