De ce a divorțat Ben Affleck de cealaltă Jennifer din viața lui, actrița Jennifer Garner?

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează cel mai mediatizat cuplu din 2021. Împăcarea lor fulgerătoare și presupusa căsătorie i-a luat pe toți prin surprindere. În tot acest timp, Ben Affleck petrece timp și cu fosta lui soție, Jennifer Garner.

E adevărat că toții ochii sunt acum pe cel mai urmărit cuplu al momentului, Jennifer Lopez și Ben Affleck. Mai ales după presupunerile unei posibile cereri în căsătorie, la nici patru luni de la reîmpăcare. Niciunul dintre cei doi nu au confirmat zvonurile care fac ocol internetului. Ba mai mult, Jennifer Lopez pare să profite de atenția pe care o primește pentru a-și promova noua melodie, Cambia El Paso, cântată alături de Rauw Alejandro.

În același timp, ochii sunt și pe cealaltă Jennifer din viața lui Ben Affleck, mama celor trei copii ai fostului cuplu. Căsătoriți timp de 13 ani, Jennifer Garner și Ben Affleck păstrează în continuare legătura. Recent, au fost văzuți împreună la absolvirea clasei a VI-a a fetiței lor, la doar câteva zile după ce acesta a fost prezent la aniversarea surorii lui Jennifer Lopez.

Divorțul, cea mai mare greșeală

În 2018, când divorțul de Jennifer Garner a fost finalizat, Ben Affleck mărturisea că acest pas a fost cea mai mare greșeală a vieții lui și că, dacă ar fi putut, ar fi dat timpul înapoi. La acea vreme, consumul de substanțe ilegale, la care s-a adăugat și cel de alcool, a fost unul dintre motivele care au dus la despărțirea cuplului de actori de la Hollywood.

Într-un interviu acordat publicației The New York Times în 2020, actorul  mărturisea: „persoanele cu un comportament compulsiv, ca mine, au mereu un disconfort pe care încearcă să-l îndepărteze. Încerci să faci ceva pentru a te simți mai bine, prin mâncare, consum de alcool, sex, jocuri de noroc, shopping sau orice altceva. Dar asta ajunge să-ți înrăutățească viața. Apoi încerci din nou să faci ca acel disconfort să dispară. Și atunci începe durerea adevărată. Totul se transformă într-un cerc vicios pe care nu-l poți rupe. Cel puțin, asta mi s-a întâmplat mie.'

Citește și: Ce spune Jennifer Aniston despre fostul ei soț, Brad Pitt?

Foto: Shutterstock

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete