De ce a absentat Theo Rose din platoul de la „Vorbește lumea”?

Fanii emisiunii „Vorbește lumea' au fost surprinși atunci când, la ediția de luni, 5 iulie, au observat că din platoul show-ului difuzat la ProTv lipsește Theo Rose.

Admiratorii frumoasei cântărețe au fost anunțați de ceilalți doi co-prezentatori ai emisiunii, Cove și Viviana Sposub, care este motivul pentru care Theo a fost nevoită să rămână acasă.

Ei au dezvăluit ce a pățit vedeta în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Theo Rose are mici probleme de sănătate care au împiedicat-o să fie prezentă în platoul de la „Vorbește lumea'.

„Sărăcuța este bolnavă', a spus Viviana Sposub. Aceasta a fost completată de Cove, care a adăugat: „Îi transmitem multă sănătate și o așteptăm să se întoarcă în sânul echipei! (…) Din păcate, Theo nu este astăzi în emisiune deoarece nu se simte bine'.

Theo Rose face parte din echipa de la „Vorbește lumea' după ce Lora a renunțat la emisiunea difuzată la postul de televiziune din Pache Protopopescu, invocând motive personale.

Ana Ionescu, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea'

Emisiunea „Vorbește lumea' are o nouă co-prezentatoare. După ce i-a avut, pe rând, alături pe Lora, Sore, Theo Rose,  Veveriță, Coțofană, Jorge și Cosmina Păsărin și, acum, pe Viviana Sposub,, Cove va prezenta show-ul alături de Ana Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project.

„Bine v-am regăsit! Până acum am fost invitată, acum este cu totul altceva. Este o senzație de nedescris. Recunosc că am avut ceva în minte, dar acum am uitat totul. Mă bucur să vă cunosc mai bine', au fost primele cuvinte ale Anei Ionescu în noua sa calitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete