De câțiva ani, Carmen Brumă este neschimbată! Vedeta a dezvăluit din secretele stilului ei sănătos

Carmen Brumă este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos. De curând, vedeta a făcut dezvăluiri suplimentare legate de felul în care reușește să arate atât de bine!

Carmen Brumă este una dintre persoanele publice din România care promovează un stil de viață cât mai sănătos. La 44 de ani, vedeta arată impecabil. Este întrebată adesea cum reușește să se mențină în formă. Sportul este, adesea, unul dintre răspunsuri.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-o postare recentă, vedeta a vorbit și despre tratamentele faciale la care apelează. Aceasta a scris că „Îngrijirea tenului, în special dupa 40 de ani, înseamnă din punctul meu de vedere un echilibru între alimentație corectă și hidratare, somn de calitate, gestionarea stresului, tratamente si produse cosmetice de calitate, adaptate nevoilor tale,
suplimente alimentare, tratamente dermato-estetice făcute, constant, la timp și cu masură de un profesionist cu experiență și bun simț estetic.'

Carmen Brumă, tipsuri despre slăbit

Sunt elementele clasice ale unui stil de viață sănătos, pe care oricine dintre noi le poate urma. Cu o singură condiție: o rutină clară în programul zilnic. Din acest punct de vedere, vedete declară într-un interviu apărut pe site-ul Federației Române de Fotbal că, „pe mine, sportul m-a ajutat să devin ceea ce sunt astăzi, m-a șlefuit, mi-a format caracterul, personalitatea. Datorită sportului, am învățat să fiu mult mai disciplinată, să îmi urmăresc scopul, să nu mă întorc din drum. Chiar dacă obosesc la un moment dat, să iau o gură de aer, o gură de apă și apoi să îmi continui drumul către scopul meu'.

În plus, pe pagina ei, www.carmenbruma.ro, aceasta a făcut și o listă cu lucrurile pe care femeie dornice de slăbit, după vacanță, trebuie să le facă.

Ea spune că trebuie să:

1. Păstrezi un interval de 4 -5 ore de repaus alimentar (fără mâncare, doar apă) între mese și să nu ciugulești
2. Mănânci doar atunci când îți este foame cu adevărat, nu poftă
3. Bei suficientă apă ( 30-40 ml/kg corp)
4. Te oprești din mâncat atunci când ești 70-80 % sătul
5. Alegi alimente integrale, cât mai puțin procesate

Citește și: Ce salariu are Andi Moisescu la Pro Tv?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete