De astăzi este obligatoriu să faci sport! Iată de ce!

inante-de-sport

Ce se întâmplă, din punct de vedere medical, cu trupul nostru atunci când renunțăm la mișcare?
Activitatea fizică a fiecărui individ în parte a scăzut considerabil în această perioadă a carantinei.
Sălile de sport s-au închis și, din păcate, avem puțini dintre noi obiceiul de a face sport acasă.

„Din punct de vedere medical, lipsa activității fizice afectează grav organismul oricărei persoane. De la probleme la nivel cardio respirator până la grave probleme articulare sau de greutate, lipsa mișcării din viețile noastre poate fi distructivă', explică specialiștii.

1. Sportul face bine inimii, de aceea pacienților cardiaci le este recomandată mișcarea. REȚINE: sănătatea inimii tale depinde de cât de multă mișcare faci.
2. Sportul elimină stresul. Știm deja că efortul fizic crește secreția de serotonină, acel hormon care este strâns legat de starea noastră de bine.
3. Sportul topește kilogramele în plus! Ele te afectează și din punct de vedere psihic, dar și de punct de vedere fizic. Sistemul cardiovascular suferă serios din cauza kilogramelor în plus, fiind un efort pentru inimă și plămâni să susțină și mai mult decât o făcea până acum. Pe de altă parte, la capitolul încredere în tine, de asemenea, lucrurile stau prost.

De astăzi este obligatoriu să faci sport! Iată de ce!

Antrenamente pe care le poți face de acum la tine acasă!

„Începeți cu florări. Acest tip de exercițiu solicită majoritatea grupelor musculare – muşchii pieptului, braţelor, umerilor, spatelui, abdomenului şi regiunii mediene – și ard calorii considerabile. Puteți apoi să alegeți exercițiul – genunchi la piept. Un exercițiu minunat pentru sănătatea inimii și pentru tonifierea feselor. Trecem la nivelul următor și propunem Burpee. O combinație de mișcare care împrumută elemente de la florări, genuflexiuni și sărituri și care pune în acțiune întreg organismul. V-ups, aceste exerciții despre care putem spune că sunt adevărați steroizi pentru abdomen. Ieșim din carantină cu pătrățele, cine ar fi spus :))? La final, propunerea mea este că introduceți în programul dumneavoastră și un program de sărituri. Tonifică fesele, picioarele și ard un număr important de calorii. ', conchid specialiștii în mișcare.

Credit foto: Revista Avantaje

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Vorbește în direct despre cumplita experiență!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate