Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer. Uite ce mesaj emoționant a transmis

Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer. Anunțul a fost făcut chiar de Dayanara Torres, prin intermediul unui mesaj video emoționant publicat pe contul de instagram. 

În anul 1993 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie a lumii, iar la 44 de ani, Dayanara Torres are în continuare o siluetă de invidiat și o privire pătrunzătoare.

Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer

În majoritatea postărilor de pe conturile de socializare, Dayanara Torres apare zâmbind, însă de această dată, vedeta a fost nevoită să le dea prietenilor virtuali o veste tristă. Cu lacrimi în ochi, fosta Miss Univers a mărturisit că suferă de cancer.

“În calitate de mame, avem tot timpul grijă de cei din jurul nostru…copii, familie, prieteni și de multe ori uităm să ne ocupăm ne noi înșine. Astăzi am vești triste…Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom, din cauza unei alunițe mari căreia nu i-am acordat niciodată atenție, chiar dacă era nouă, a crescut în acești ani și avea un aspect neuniform. Logodnicul meu Louis mi-a cerut să o verific și, în sfârșit, mi-am făcut o programare. După o biopsie și o a doua intervenție chirurgicală, rezultatele au venit azi și, din păcate, sunt pozitive. Acum așteptăm să vedem ce tratament o să primesc. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe. Las totul în mâinile lui Dumnezeu și știu că el deține controlul. Chiar dacă copiii mei sunt puțin speriați știu despre lupta mea și că au o mamă luptătoare. Dacă pot ajuta pe cineva în urma experienței mele aș putea să spun doar că vă rog să nu uitați să aveți grijă de voi. Dacă vedeți ceva, simțiți ceva diferit în corpul vostru, verificați.”, a scris Dayanara Torres pe instagram.

https://www.instagram.com/p/BtenVPkgv9W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dayanara Torres.

Foto: facebook

Citește și:

Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan – N-am nimic de ascuns'

Regina Elisabeta a II-a, obligată să doarmă pe canapeaua servitorilor. Cum a fost posibil?

Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete