Daniela Gyorfi e foc și pară după nunta lui Alin Oprea. Situația stânjenitoare cu care s-a confruntat la eveniment: „Nu m-am distrat, ce să mă distrez?!”

Daniela Gyorfi a trecut printr-o situație stânjenitoare la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Artista s-a dus să cânte, însă că a ajuns la eveniment a avut parte de o întâmplare neașteptată.

După o cununie religioasă fastuoasă, o petrecere grandioasă a avut loc la un local de lux din Otopeni. La eveniment au participat nu mai puțin de 500 de invitați, iar atmosfera a fost animată de prezența unor artiști importanți. Printre aceștia s-a numărat și Daniela Gyorfi, însă din cauza unui decalaj total în programul petrecerii, artista nu a mai putut urca pe scenă, deși venise direct de la un alt eveniment.

Nemulțumită de situația neplăcută de la nunta lui Alin Oprea, Daniela Gyorfi a dorit să clarifice ce s-a întâmplat în acea seară. Artista a mărturisit că a așteptat ore în șir până să afle că nu va mai avea ocazia să cânte. Cu toate acestea, ea nu poate explica ce a dus la această situație în care mai mulți artiști importanți nu au avut oportunitatea să urce pe scenă.

Gyorfi a subliniat că nu s-a distrat deloc la această nuntă, dimpotrivă, și că a fost dezamăgită de modul în care a fost gestionat evenimentul. În ciuda eforturilor sale de a oferi un spectacol de calitate, decalajul în program a făcut ca prestația sa să fie anulată.

„Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt. Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat!

Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu știu dacă au fost chiar 500 invitați, eu nu am intrat să stau la masă. Am tot intrat, ieșit.

Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente.

El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt îi dăm omului plicul și asta e!', a declarat Daniela Gyorfi, potrivit Click.ro.

Alin Oprea nuntă 1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete